LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The incinerators/ Fier and Elbasan were made by Ahmetaj, but who is the owner of Tirana?

2023-08-29 08:33:00, Editorial CNA
The incinerators/ Fier and Elbasan were made by Ahmetaj, but who is the owner of
Illustrative photo

The media paid by the incinerators continue to create several theses regarding this affair. Although for many years they told us that incinerators were the right investment and did not accept corruption and theft, they have already started to come up with new theses.

But each of their thesis simply and only sinks them deeper. Dig deeper the screenwriters who travel to Vienna, meet Mirel Mërtir and pay for propaganda, but that doesn't really matter.

Under investigation by the prosecution, under investigation by SPAK with bank transfers for payments to them and their families from the incinerators, everything is just a matter of time and justice.

Let's look at the facts.

According to the media paid by the incinerators of the voices of Mirel Mërtir, who yesterday received millions in the Top Channel building, and accused each other of fines, the incinerator of Elbasan was made by Arben Ahmetaj with his friends, Mirel Mërtir, who comes out "the brain ” of incinerators, according to SPAK, Klodian Zoton, and Mireli's roommate, Stela Gugallja.

The incinerators/ Fier and Elbasan were made by Ahmetaj, but who is the owner of
Illustrative photo

These last two are currently in Vienna, where they await the court's decision to be extradited to Albania. Klodian Zoto is wanted internationally.

The orphan incinerator of Tirana

Later, when Tirana's incinerator was built, according to the fines under investigation by the SPAK prosecution, they were at odds with each other and Tigri worked against Tirana, this is the thesis that corrupt media outlets use for propaganda in public.  

In Fier and Elbasan they were together, while in Tirana they are not together, because they broke up and Tigri went against it, as are some cases of government decisions that have been published or even found by SPAK.

SPAK should ask them about this knowledge, since they have lost their journalist status, but they have the role of whistleblower and person in the know, but this is their legal issue and those who use them as a bone and collide with the doors of justice .

Orphan incinerator?

Now the question arises, will we take for granted the fact that they did it together with Arben Ahmetaj and then they were also taken in Tirana? Ahmetaj was among the first, he is not in Tirana, very good.  

The incinerators/ Fier and Elbasan were made by Ahmetaj, but who is the owner of

These Renaissance media, paid by the incinerators, can tell us that since Ahmetaj is not a shareholder or collaborator in Tirana, he is with this criminal group of Fier or Elbasan, WHO is the owner of the Tirana incinerator?

Can we hear this from the renaissance media, from Mirel Mërtiri's media? From the media of Mirel Mertir's partnership?

Who is the owner of Tirana's incinerator?

Because the official media voices of the incinerators tell us that Arben Ahmetaj has no connection to Tirana. They were occupied and it was only in the first half and there is no work in the second half. Because the theft is divided into parts, the first series Elbasani, the second series Fieri and the epilogue Tirana.

Now a simple question arises, again unanswered "Who is the owner of the third part"? It is understood according to this media gang that creates cacophony to save some thieves, who are sinking the media gang even deeper. But even this takes its own time, like the others.

In SPAK's documents, the shareholders have spoken and declared themselves under legal responsibility. It is enough to read the documents according to the indictment brought by SPAK to GJKKO, where it is clearly stated that the owners of the incinerators named Preseti, Tosi and Ciaffaglione, declare that the first two have taken these dormant shares to secure financing and Ciaffaglione he was gifted because of his technical capacities.

It is not only the fact that these are not real shareholders, but also the fact that the government has been deceived. So, in the beginning, the concessionaire company did not have the money to make the investment, but these people were brought in by other people. The question arises again: neither Preseti nor Tosi nor Ciaffaglione are the real shareholders?

Arben Ahmetaj is excluded from this by the incinerator media who tell us that he only took part in Fieri and Elbasani, but in Tirana he came out against it.

- Can anyone tell who is the shareholder and the real owner of the Tirana incinerator whose name is not published?

-Who is hiding behind 20 percent of undeclared shares? Because there are two administrators in the center.

-What are the real names of the shareholders?

-Pse këto media nuk përmendin Mirel Mërtirin.

-Në rast se nuk është Mirel Mërtiri, kush është pronar?

Shqiptarët nuk mund t’i gënjejë askush që një njeri i vetëm si Klodian Zoto gënjeu gjithë shtetin. Jo, askush s’e pranon.

The incinerators/ Fier and Elbasan were made by Ahmetaj, but who is the owner of

Mori një kontratë, e cila në 30 vite shkonte afro 1 miliard euro të ardhura. 300 milionë euro ishin të ardhurat nga shteti, u shtua Durrësi dhe mbetjet e tjera që vinin nga ndërtimi. Në një llogari, sipas atyre që ka vetë kompania, të ardhurat janë rreth 25 milionë euro në vit në një fitim prej 7 a 8 milionë eurosh në 2-3 vitet e fundit.

Me një aritmetikë të thjeshtë dhe me rritjen e numrit të popullsisë e me përllogaritjet që bëjnë ekspertët shkon rreth 1 miliard euro, në 30 vite të ardhura.

Pyetja është e thjeshtë: kush është pronari i këtij biznesi, i cili do të qarkullonte 1 miliardë euro? Këtë të na e thonë mediat e inceneratorëve, meqenëse e kanë përjashtuar Ahmetajn nga Tirana.

Kush është pronari i inceneratorit të Tiranës meqë nuk pranojnë Klodian Zoton e Mirel Mërtirin?

Se duket qartë që një skenarit që po luan me stilin pas meje të bëhet qameti. Kështu po ndodh me politikanë, zyrtarë, gazetarë, media etj.

The incinerators/ Fier and Elbasan were made by Ahmetaj, but who is the owner of

Tani ai thjesh po zhyt edhe më tej zyrtarët shqiptarë që ende komunikon në distancë apo mercenarët e paguar që në panik kërkojnë të shpëtojnë lëkurën.

Pritet ende përgjigje, jo për SPAK se aty po mbarroni punë një e nga një, por për opinionin që po përpiqeni ta manipuloni dhe deri më sot dështuat me sukses.

Mireli nuk është pronari, sepse ju nuk e thoni dhe nuk e pranoni. Klodin nuk e beson dhe nuk e pranon kush se të gjithë e dinë që ishte ushtar. Arben Ahmetajn nuk e quajnë vetë tek Tirana. Edhe një herë. Kush është pronari i inceneratorit të Tiranës? A do ta thoni emrin e vërtetë? Kini kurajë!/ CNA

 

13:57 Editorial

SPAK FOREVER!

SPAK-u ka goditur sot një nga grupet më të fuqishme krimin...

13:14 Editorial

Tiger reporters!

The strategy ordered and implemented from Vienna by th...

Lajmet e fundit nga