LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Tri apartamente, dyqan, troje nga Tirana në Llogara/ Bajram Begaj, Presidenti me llogari milionëshe

20 Qershor 2022, 14:37, Vetingu CNA

 

Tri apartamente, dyqan, troje nga Tirana në Llogara/ Bajram Begaj,
Presidenti Bajram Begaj

Kuvendi i Shqipërisë votoi me 4 qershor Bajram Begajn si President të Republikës së Shqipërisë.

Begaj, prej 31 vitesh ka shërbyer në ushtri.

Para marrjes së rolit të shefit të shtabit ai ka shërbyer si Komandant i Komandës së Trajnimit dhe Doktrinës, Shef i Njësisë Mjekësore Ushtarake, Drejtor i Inspektoratit Shëndetësor dhe Kryeinspektor dhe Këshilltar i Inspektoriatit Shëndetësor në Shtabin e Përgjithshëm të Forcës së Armatosur Shqiptare.

Profesionalisht Begaj është një emër i palakuar negativisht. Sa i përket pasurisë edhe ai s’mbetet pas nga të ashtuquajturit politikanë.

Madje, në këtë aspekt do ta përfaqësoje fare mirë Presidentin Ilir Meta.

Sipas të dhënave që CNA.al ka siguruar nga ILDKPKI, pasuria e Begajt është mbi dhjetëra miliona si në patundshmëri  ashtu edhe në tundshmëri.

Patundshmëritë e tij shtrihen nga Tirana, Kashari, Lundra, Kavaja, Gosa dhe Llogaraja. Begaj dhe bashkëshortja e tij deklarojnë disa llogari bankare që burimin e kanë nga pagat e tyre në shtet, por edhe në privat.

Begaj deklaron tri apartamente banimi.

Tri apartamente, dyqan, troje nga Tirana në Llogara/ Bajram Begaj,
Presidenti, Bajram Begaj

Një me sipërfaqe 166 m2 dhe garazh me sip 35 m2 në Tiranë, blerë në vitin 2008 në vlerën 91 500 euro.

Apartament banimi me sip 107 m2 në Tiranë, blerë nga prindërit në vitin 1999 me vlerë 2 500 000 lekë.

Apartament  banimi në Kavajë me sip 95.6 m2, blerë në shumën 30 000 euro.

Begaj zotëron 1/3 e një ish-objekti ushtarak në Llogara, Vlorë, përfituar pa shpërblim në vitin 1999 me sip 270 m2.

Sipërfaqe toke 1500 m2 në Lundër blerë në vitin 2007 në shumën 500 000 lekë.

Tokë bujqësore me sip 9 339 m2 përfituar sipas ligjit 7501 në Gosë të Kavajës.

Dyqan me sipërfaqe 43.5 m2 në unazën e re, komuna Kashar, blerë në vitin 2015 për 5 000 000 lekë.

Pasuria e Presidentit Bajram Begaj

Tri apartamente, dyqan, troje nga Tirana në Llogara/ Bajram Begaj,
Presidenti Bajram Begaj

Viti 2004

Të ardhura të subjektit deklarues si Drejtor i Spitalit ushtarak në shumën 598 666 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën 592 214 Lekë.

Viti 2005

Deklaron se nuk ka ndryshime, si vitin e kaluar.

Viti 2006 (Pas largimit nga funksioni)

Deklaron se nuk ka ndryshime, si vitin e kaluar.

Viti 2010 (Deklaratë para fillimit të detyrës)

Apartament banimi me sip.166 m2 dhe garazh në Tiranë, blerë në vitin 2008. Porositur në vitin 2007 nga vëllai dhe regjistruar në emrin e subjektit deklarues, në shumën 91 500 euro, me të ardhura nga emigracioni në Londër. Subjekti deklaron se jeton me prindërit dhe vëllain.

Apartament banimi me sip 100 m2 në Tiranë, blerë nga prindërit në vitin 1999, në shumën 2 500 000 Lekë. Subjekti deklarues thotë se i është dhënë atij me një çmim simbolik. Ky apartament është blerë me të ardhurat nga shitja e shtëpisë së privatizuar të prindërve në Kavajë.

Subjekti deklarues thotë se zotëron 1/3 e një objekti ish ushtarak në Llogara, Vlorë, përfituar pa shpërblim në vitin 1999, me sip 270 m2.

Sip toke 1500 m2 në Lundër, Tiranë, blerë në vitin 2007 me kursime familjare në shumën 500 000 lekë.

Automjet tip "Polo", blerë në vitin 2005 me vlerë 500 000 lekë.

Depozitë në emër të subjektit deklarues dhe një tjetri në shumën 18 500 euro.

Depozitë e bashkëshortes në bono thesari, në shumën 4 300 000 lekë.

Depozitë në emër të bashkëshortes, në shumën 25 083 euro.

Depozitë në emër të djalit në shumën 1386 usd.

Depozitë në emër të djalit në shumën 1386 usd.

Të ardhura nga paga në Ministrinë e Mbrojtjes, në shumën 65 000 lekë në muaj.

Të ardhura nga grada shkencore Doktor i Shkencave, 20.000 lekë në muaj.

Të ardhura nga mësimdhënia në Fakultetin e Mjekësisë dhe Universitetin Kristal, në shumën 250.000 lekë në vit.

Të ardhura nga aktiviteti privat, klinikë mjekësore, qendër diagnostikimi, në shumën 2.000.000 lekë në vit.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në KLSH specialiste IT, në shumën 56.000 lekë në muaj.

Të ardhura nga bursa e përfituar nga djali im nga bashkia si nxënës 30.000 lekë në vit, me rezultate të shkëlqyera.

Të ardhura nga qiraja e banesës së dhuruar nga prindërit e mi, 100 m2 që prej tetorit 2007 në shumën, 50.000 lekë në muaj.

Të ardhura nga pensionet dhe shpërblimet e invaliditetit të prindërve të mi dhe bonuse të tjera si invalid, në shumën 800.000 lekë në vit.

Tri apartamente, dyqan, troje nga Tirana në Llogara/ Bajram Begaj,

Viti 2010 (Deklarata vjetore)

Kursime familjare në shumën 7 500 euro.

Depozitë bankare nga kursimet familjare në shumën 5 000 euro.

Depozitë nga kursimet familjare, në shumën 195 dollarë.

Depozitë nga kursimet familjare, në shumën 2 300 euro.

Të ardhura nga paga nga Ministria e Mbrojtjes për periudhën 27.05.2010- 31.12.2010, në shumën 500.000 lekë.

Të ardhura nga mësimdhënia në fakultetin e Mjekësisë, Universiteti Kristal dhe konsulenca në spitalin Amerikan për të njëjtën periudhë, 150.000 lekë.

Të ardhura nga bashkëshortja për të njëjten periudhë, në shumën 770.000 lekë.

Të ardhura nga bursa e fituar e djemve nga bashkia si nxënës me rezultate të shkëlqyera në shumën 30.000 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës për të njëjtën periudhën, në shumën 300.000 lekë.

Të ardhura nga pensionet e shpërblimet e invaliditetit të prindërve si dhe bonuse të tjera si invalidë për të njëjtën periudhë, në shumën 400.000 lekë.

Viti 2011

Kursime familjare nga të ardhurat 13 000 dollarë, kesh, dhe 2700 euro, shtuar depozitës së mëparshme, dhe 1400 dollarë të cilat u janë shtuar depozitave të tre fëmijëve.

Depozitë në emër të Armanda Begajt, bashkëshortes, hapur në gusht 2011, në shumën 2 000 000 lekë, dhuruar nga i ati.

Shtuar depozita e djalit me 700 dollarë.

Shtuar depozita e djalit me 700 dollarë.

Depozita e deklaruar më parë në shumën 5 000 euro është shtuar me 5 000 euro të tjera.

Të ardhura nga paga te Ministria e Mbrojtjes për periudhën 01.01.2011- 31.08.2011, në shumën 880 000 lekë.

Të ardhura nga mësimdhënia në fakultetin e Mjekësisë, Universiteti Kristal dhe konsulenca në spitalin Amerikan, në shumën 250 000 lekë.

Të ardhura nga bashkëshortja për të njëjtën periudhë, në shumën 720 000 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat si mjek në klinikë mjekësore, në  shumën 324 000 lekë.

Të ardhura nga bursa e fituar e djalit nga bashkia si nxënës me rezultate të shkëlqyera, në shumën 30 000 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës, në shumën 360 000 lekë.

Viti 2012

Autoveturë, "Mercedez", "Benz", viti 2001 me vlerë 100 000 lekë.

13 dollarë kursime i konverton në euro.

Shtuar depozita bankare, 10 000 euro.

Pakësuar depozita bankare me  40 178 78 euro.

Pakësuar depozita bankare e bashkëshortes me 1 678 500 lekë.

E njëjta shumë është transferuar në një bankë tjetër.

Llogari rrjedhëse e pagës e subjektit deklarues në shumën 428 976 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues si Drejtori i Inspektoriatit të Shëndetësisë, në shumën  922 277 lekë.

Të ardhura nga mësimdhënia në fakultetin e Mjekësisë, dhe konsulenca në spitalin Amerikan, në shumën 250 000 lekë.

Të ardhura nga bashkëshortja për të njëjtën periudhë, në shumën 857 989 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës, në shumën 2 880 euro.

Të ardhura nga aktiviteti privat në klinikë mjekësore në emër të bashkëshortes, 1 076 494 lekë.

Shtuar gjendja kesh nga të ardhurat familjare në shumën 1 700 000 lekë.

Viti 2013

Shitur "Volsvagen Polo", 100 000 mijë lekë.

Blerë apartament në Kavajë me sip, 95.6 m2, me vlerë 30 000 euro.

Tokë bujqësore me sip.9200 m2 përfituar me ligjin 7501, si ish-banor i fshatit, komuna Gosë, Kavajë.

Gjendja e depozitës bankare në emër të bashkëshortes, pakësuar me 183 384 lekë.

Depozitë 6-mujore në shumën 685 000 lekë.

Shtuar gjendja kesh për vitin 2013, në shumën 1 000 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues si Drejtor i Inspektoriatit të Shëndetësisë, për dy muaj dhe si Drejtor i Spitalit Ushtarak, në shumën 1 231  252 lekë.

Të ardhura nga mësimdhënia në fakultetin e Mjekësisë,  dhe konsulenca në spitalin Amerikan, në shumën 150 000 lekë.

Të ardhura nga bashkëshortja për të njëjtën periudhë, në shumën 1 011 641 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës, në shumën 2 880 euro.

Të ardhura nga aktiviteti privat në klinikë mjekësore në emër të bashkëshortes, 904 911 lekë.

Tri apartamente, dyqan, troje nga Tirana në Llogara/ Bajram Begaj,

Viti 2014

Dyqan me sip 43.5 m2, unaza e re Komuna Kashar, blerë në shumën 5 000 000 lekë. Janë paguar 900 000 lekë.

Transferim në llogarinë e djalit, 9500 euro.

Depozita 6-mujore e pakësuar me 685 000 lekë.

Shtuar llogaria me 542 114 lekë.

Pakësuar depozita e bashkëshortes me 280 222 lekë.

Shtuar gjendja kesh me 900 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues si Drejtor i Spitalit Ushtarak, në shumën 1 137 428 lekë.

Të ardhura nga mësimdhënia dhe konsulenca në spitalin Amerikan, në shumën 250 000 lekë.

Të ardhura nga bashkëshortja në KLSH, në shumën 1 022 229 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës, në shumën 2 880 euro.

Të ardhura nga aktiviteti privat në klinikë mjekësore në emër të bashkëshortes, 1 300 000 lekë.

Tri apartamente, dyqan, troje nga Tirana në Llogara/ Bajram Begaj,

Viti 2015

Paguar kësti i dytë i blerjes së dyqanit, në shumën 900 000 lekë.

Gjatë vitit 2015 ka dalë certifikata e pronësisë për sip 1339 m2, tokë përfituar sipas Ligjit 7 501.

Shtuar llogaria bankare me 774 772 lekë.

Shtuar llogaria rrjedhëse e pagës, me 197 222 lekë.

Shtuar depozita e bashkëshortes, 86 506 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues si Drejtor i Spitalit Ushtarak, në shumën 1 005 789 lekë.

Të ardhura nga mësimdhënia dhe konsulenca në spitalin Amerikan, në shumën 250 000 lekë.

Të ardhura nga bashkëshortja në KLSH, në shumën  951 376 lekë.

Të ardhura nga qiraja e dyqanit, në shumën 50 000 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat në klinikë mjekësore në emër të bashkëshortes, 1 471 425 lekë.

Viti 2016 (Pas largimit nga detyra)

Paguar kësti i dytë i blerjes së dyqanit, në shumën 900 000 lekë.

Shtuar llogaria bankare me shumën 584 758 lekë.

Shtuar llogaria rrjedhëse me 116 547 lekë.

Pakësuar depozita e bashkëshortes me 16 711 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues si Drejtor i Spitalit Ushtarak, në shumën  502 894 lekë.

Të ardhura nga mësimdhënia dhe konsulenca në spitalin Amerikan, në shumën 200 000 lekë.

Të ardhura nga bashkëshortja në KLSH, në shumën  474 700 lekë.

Të ardhura nga qiraja e dyqanit, në shumën 96 000 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat në klinikë mjekësore në emër të bashkëshortes, 794 000 lekë.

Viti 2017 (Deklaratë para fillimit të detyrës)

Apartament banimi me sip 166 m2 dhe garazh me sip 35 m2 në Tiranë, blerë në vitin 2008 në vlerën 91 500 euro.

Apartament banimi me sip 107 m2 në Tiranë, blerë nga prindërit në vitin 1999 me vlerë 2 500 000 lekë. Apartamenti i është shitur subjektit deklarues në shumën 2 000 000 lekë.

Subjekti deklarues zotëron 1/3  e një ish-objekti ushtarak në Llogara, Vlorë përfituar pa shpërblim në vitin 1999 me sip 270 m2.

Tri apartamente, dyqan, troje nga Tirana në Llogara/ Bajram Begaj,

Sip toke 1500 m2 në Lundër blerë në vitin 2007 në shumën 500 000 lekë.

Apartament banimi në Kavajë me sip 95.6 m2, blerë në shumën 30 000 euro.

Tokë bujqësore me sip 9 339 m2 përfituar sipas ligjit 7501 në Gosë të Kavajës.

Dyqan me sip 43.5 m2 në unazën e re, komuna Kashar, blerë në vitin 2015 për 5 000 000 lekë.

Tri apartamente, dyqan, troje nga Tirana në Llogara/ Bajram Begaj,

Dy depozita me afat në emër të subjektit deklarues në shumën 603 036 lekë dhe 41 026 euro.

Llogari rrjedhëse në emër të subjektit deklarues në shumën 344 663 lekë.

Llogari rrjedhëse në emër të bashkëshortes në shumën 11 948 Lekë.

Dy depozita me afat në emër të bashkëshortes në shumat, 25 039 13 euro dhe 1 054 82 euro.

Depozitë me afat në emër të Dorian Begajt në shumën 2 513 37 dollarë dhe 30 000 lekë.

Depozitë me afat në emër të Klajdi Begajt në shumën 2 823 15 dollarë dhe 61 000 lekë.

Llogari rrjedhëse në emër të Armanda Behajt, në shumën 198 566 44 lekë.

Llogari rrjedhëse në emër të subjektit deklarues, në shumën 110 95 dollarë, 3.49 euro dhe 653 344 lekë.

Depozitë në emër të subjektit deklarues në shumën 3 241 438 09 lekë.

Bono thesari në emër të Armanda Begajt në shumën 5 320 000 lekë.

Gjendje kesh 1 300 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues si shef i njësisë mjekësore ushtarake, 1 105 766 lekë.

Kompesim ushqimor dhe kompesim tel në shumat, 24 000 lekë dhe 50 000 lekë.

Të ardhura nga konsulenca mjekësore dhe honorare nga leksione të ndryshme, në shumën 200 000 lekë.

Të ardhura nga bashkëshortja në KLSH, në shumën  898 989 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës shumën 320 000 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat në klinikë mjekësore në emër të bashkëshortes, 1 384 217 lekë.

Të ardhura nga shitja e makinës "Benz Mercedez", në shumën 5 000 lekë.

Detyrim për blerjen e dyqanit në shumën 1 400 000 lekë.

Viti 2017 (Deklarata vjetore)

Nuk ka ndryshime

Viti 2018

Llogari në emër të subjektit deklarues në shumën 1 640 87 euro.

Llogaria rrjedhëse e pagës së subjektit deklarues, 31 641 64 lekë.

Pakësuar depozita e subjektit deklarues në shumën 4 018 134 50 lekë.

Fond investimi me vlerë fillestare 4 500 000 lekë.

Llogari rrjedhëse në emër të bashkëshortes në shumën 482 901 90 lekë.

Llogari rrjedhëse në emër të bashkëshortes në shumën 80 207 lekë.

Llogari rrjedhëse në emër të subjektit deklarues në shumën 406 049 78 lekë.

Depozitë në emër të Klajdi Begajt në shumën 2 833 94 dollarë.

Depozitë në emër të Dorian Begajt në shumën 2 515 51 dollarë.

Bono e thesarit në emër të bashkëshortes në shumën 105 827 39 lekë.

Shtuar gjendja kesh me 1 000 000 lekë.

Të ardhura nga paga si Komandant i Komandës së Doktrinës dhe i Stërvitjes në shumën 1.224.942 lekë.

Kompensimi ushqimor prej 2000 lekë në muaj dhe kompesim telefoni prej 10000 lekë në muaj nga muaji janar-dhjetor 2018 në shumat 24.000 lekë dhe 120.000 lekë.

Te ardhura nga konsulenca mjekësore dhe honorare nga leksione të ndryshme në shumat 200.000 lekë dhe 1550 euro.

Të ardhura të bashkëshortes si Specialiste për teknologjinë e Informacionin pranë Drejtorisë së Teknologjisë dhe informacionit dhe Logjistikës në Kontrollin e Lartë të Shtetit, në shumën  945.887 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat klinikë mjekësore e bashkëshortes, në shumën 1.497.394 lekë.

Të ardhura nga qiraja e objektit, banesë si dhe qiraja e objektit dyqan, në shumat 480.000 lekë dhe 198.000 lekë.

Shlyer detyrimi për dyqanin në shumën 900 000 lekë.

Viti 2019

Llogari dhe depozita në emër të subjektit deklarues në shumat 3 011 21 euro, 1 199 dollarë, 56 496  66 lekë 773 180 29 lekë dhe 404 284 21 lekë.

Fond investimi me vlerë 5 951 559 46 lekë.

Llogari rrjedhëse e bashkëshortes në shumën 363 967 22 lekë.

Pakësuar llogaria e bashkëshortes me 21 418 lekë.

Depozita në emër të Klajdi dhe Dorian Begajt në shumat 2 812 41 dollarë dhe 2 517 47 dollarë.

Bono thesari në emër të bashkëshortes me vlerë 62 500 lekë.

Dy depozita të subjektit deklarues. Shpenzime për arsimimin e djalit në Gjermani në shumën 1 000 000 lekë.

Llogari rrjedhëse në emër të bashkëshortes në shumën 1 782 806 lekë.

Bashkëshortja trashëgimi, 1/20 e një apartamenti me sip 72 m2 në Tiranë.

Fëmijët Dorina dhe Klajdi Begaj me llogari në shumat 81 000 dhe 30 000 lekë.

Tri apartamente, dyqan, troje nga Tirana në Llogara/ Bajram Begaj,

Të ardhura nga paga si Komandant i Komandës së Doktrinës dhe i Stërvitjes në shumën 1.274 000 lekë.

Kompensimi ushqimor prej 2000 lekë në muaj dhe kompensim telefoni prej 10000 leke në muaj nga muaji janar-dhjetor 2018 në shumat 23 727 lekë  dhe 120.000 lekë.

Të ardhura nga konsulenca mjekësore dhe honorare nga leksione të ndryshme në shumat 300.000 lekë dhe  2 000 euro.

Të ardhura të bashkëshortes si Specialiste për teknologjjnë e Informacionin pranë Drejtorisë së Teknologjisë dhe informacionit dhe Logjistikës në Kontrollin e Lartë të Shtetit, në shumën  980 666 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat klinikë mjekësore e bashkëshortes, në shumën  1.548 838 lekë.

Të ardhura nga qiraja e objektit, banesë si dhe qiraja e objektit dyqan, në shumat 480.000 lekë dhe 198.000 lekë.

Detyrim për blerjen e dyqanit në shumën 500 000 lekë.

Tri apartamente, dyqan, troje nga Tirana në Llogara/ Bajram Begaj,

Viti 2020

Llogari në emër të subjektit deklarues, në shumat 6 207 68 euro, 1 188 95 lekë, 642 239 35 lekë, 403 420 lekë dhe 1 545 343 92 lekë.

Fond investimi në shumën 1 291 082 lekë.

Llogari në emër të bashkëshortes, 359 605 87 lekë dhe 182 020 lekë.

Bono thesari në emër të bashkëshortes, në shumën 92 657 65 lekë.

Bashkëshortja 1/20 ia dhuron nënës së saj.

Blerë tokë 2500 m2, në Tiranë në shumën 2 500 000 lekë.

Tokë në Lundër, sip 1500 m2 u është dhuruar dy fëmijëve.

Të ardhura nga paga si Komandant i Komandës së Doktrinës dhe i Stërvitjes në shumën  1.435 000 lekë.

Kompensimi ushqimor prej 2000 lekë në muaj dhe kompensim telefoni prej 10000 lekë në muaj nga muaji janar-dhjetor 2018 në shumat 76 708 lekë  dhe 245 000 lekë.

Shpërblim në shumën 606 500 lekë.

Të ardhura nga spitali Acibadem në shumën 3 218 67 euro.

Të ardhura nga Ansig, si dëmshpërblim në shumën 3 112 833 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes si Specialiste për teknologjinë e Informacionin pranë Drejtorisë së Teknologjisë dhe informacionit dhe Logjistikës në Kontrollin e Lartë të Shtetit, në shumën  860 807 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat klinikë mjekësore e bashkëshortes, në shumën  501 425 lekë.

Të ardhura nga qiraja e objektit, banesë si dhe qiraja e objektit dyqan, në shumat 480.000 lekë dhe 198.000 lekë.

Kontratë shërbimi me një kompani për një projekt me vlerë 7 500 euro./CNA.al

 

Lajmet e fundit nga