LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Prominent conservative cadre in match with windmills/ CNA.al announces conservative congresswoman Evis Angelakis Kokalaris

2022-12-31 15:45:00, Satire Politike CNA
Prominent conservative cadre in match with windmills/ CNA.al announces
Evi Kokalari

CNA.al has decided today that on the 31st, it will announce the cadres of 2022. They will be from the field of politics, media, and activists.

There will be several FRAMES.

The fifth cadre, but not in order, but in terms of importance may be the first, comes from the diaspora, it is Evis Angelakis, Kokalaris.

Prominent conservative cadre in match with windmills/ CNA.al announces

Qiria Angelakis është një kuadro e vërtetë, i qëndrueshëm, që ka rezultate spektakolare, me gjithë zhgënjimet e fundit që ka pësuar nga Partia Demokratike, ajo ka mbledhur rreth vetes dhe disa kuadro të vegjël, të cilët janë shumë shpresëdhënës, sipas raportit që jep Shoqata e Kontribuuesve Atdhetarë dhe Formatorë Intelektualë, e cila bashkëpunon me CNA.al për nxjerrjen e kuadrove të vitit.

Sipas të dhënave Evi Kokalaris Angelakis, është një kuadro e pashtershme, e shfrytëzueshme, që do t’i japë shoqërisë shqiptare, një kongresmene të ardhshme amerikano-shqiptare, mund të zgjidhet në Shqipëri, por mund të shkojë të qëndrojë dhe në Amerikë, pra votohet në Shqipëri dhe jetën politike e bën në Amerikë, në Kongresin Amerikan, pasi pritet që të ketë një ligj special në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për këtë kuadro të veçantë të historisë së popullit tonë.

Shoqja Angelakis mbështetet në rrugën e saj në mënyrë të pandalshme nga kryebashkiaku i Tiranës, një kuadro tjetër i rëndësishëm i partisë dhe më gjerë si Erion Veliaj.

 

Shoqja Angelakis mund ta rivalizojë Veliajn dhe të garojë përballë tij dhe ta fitojë Bashkinë e Tiranës, por kjo është një nga trilemat e saj, pasi ajo nuk di çfarë të bëjë, kongresmene në Amerikë, kongresmene në Tiranë, kryetare e Bashkisë së Tiranës, kryetare e PD-së, e të tjera si këto, ka shumë dilema trilema, kuadroja jonë e rrallë, kuadroja me vlera dhe virtyte të jashtëzakonshme, Evis Angelakis Kokalaris.

Shpresojmë që një ditë ajo të kthehet në Tiranë, dhe anëtarët e Shoqatës së Kontribuuesve Atdhetaro-Formatorë intelektualë, do zhvillojnë edhe disa aktivitete ditën që ajo do të mbërrijë në kryeqytet për t’i dhënë çmimin si kuadroja i vitit 2022, së bashku me personalitetet e mësipërme, ku spikatin njerëz nga jeta politike dhe mediatike.

 

Lajmet e fundit nga