LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Dedicated after the 'Academy of Shepherds' and the olive tree/ Frida Krifca second in the list of CNA.al's 'cadres'

2022-12-31 14:48:00, Satire Politike CNA
Dedicated after the 'Academy of Shepherds' and the olive tree/ Frida
Frida Krifca

CNA.al has decided today, on the 31st, to announce the staff of the year. They will be from the field of politics, media, activists.

There will be several FRAMES .

CNA.al has announced, after the recommendations given by the audience as 'Frame of the year', in cooperation with the Association of Reformatory-Intellectual Patriotic Contributors, the second frame that belongs to the government, belongs to the Renaissance majority.

Ajo është Frida Krifca, ministrja jonë e Bujqësisë, ministrja e suksesshme, e cila në këtë vit ka qenë shembullore duke zbatuar ‘Akademinë e Çobenjve’ , një akademi me rezultate të shkëlqyera, ku të gjithë marrin 10-ta, dhe ajo drejtohet me shumë vullnet nga Frida Krifca, e cila së fundmi ka kërkuar që të presin edhe ullinjtë dhe nuk kemi ku t’i çojmë këtë vit.

Frida është një kuadro në rritje e partisë, megjithëse nuk ndan shumë me Leka Çukën, mjelësen tonë të dalluar, por nga budallallëqet që thotë kur del në publik, ia kalon çdo kuadroje që ka pasur partia e punës dikur.

Për kontributet e saj të jashtëzakonshme përgjatë 2022, CNA.al shpall Frida Krifcën si ‘kuadron e çobenjve dhe ullirit’.

After the second cadre,  CNA.al  will further publish the other cadres who have made their valuable contributions during 2022.

 

Lajmet e fundit nga