LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Armir Shukurti tells about the meeting with Berisha

2022-08-06 10:30:00, Satire Politike CNA
Armir Shukurti tells about the meeting with Berisha
Armir February

Berisha called me today! One by one!

It happened that we met (in two activities before the July 7 protest) in public.

- Armir! - the Doctor told me - I have followed you very carefully in your words! I also kept notes...

I rarely get excited, but that day I really saw that while I was talking he was writing. I thought that day that he was drawing in vain, as we do when we want to show the speaker that he is pouring gold out of his mouth, but in fact we say "aman when it's over"! I was wrong. Berisha, you took note of what I said point by point. This excited me beyond words.

- ...Pra, më thuej. Ç'ke parasysh ti me "nji platformë kombtare"?

Ia shpjegova fije për pe dhe ai .... mbajti shënim mor! Ah! Se desh harrova! Që në fillim më kërkoi ndjesë që këta 32 vite as një kafe s'ka qëndruar të pijë me mua.... Nejse! I thashë se duhen ca pika si tip programi, si orientim. Siç doli në 2005 "me duar të pastra" apo "do luftojmë krimin e organizuar". Ai nënqeshi

- Mos më thoni që i keni gati doktor?

- Gati Armir! - buzëqeshi sërish - Por na duhet ta pjekim ende, ndaj po takoj njerëz të mençur e me vlera si ty.

Një valë të nxehti më pushtoi befas! Nuk di ta përshkruaj qejfin nga ky kompliment drejtpërdrejt i Sali Berishës për mua.

- Më lejoni edhe diçka tjetër doktor- guxova. - Kujdes në PD!! Janë bërë grupe - grupe. Gjoja për të të mbështetur ty, por as që ju rruhet fare për ty! Mezi presin të ikësh ti që të vazhdojnë ....

- E di Armir! - më foli butë - Por ata nuk kanë të ardhme! Koha e tyre ka perënduar. Njerëz me integritet si ti do të merrni në dorë PD-në e më pas Shqipërinë...

Nuk e përshkruaj dot dridhjen që më përshkoi gjithë trupin. Iu hodha sipër, e shtrëngova, e përqafova dhe thërrisja: " Doktor! Doktor"!

Në të njejtën kohë mu bë edhe si zëri i mamasë:

"Doktor! Doktor! Djali!! Po më ikën djali...."!!

Hapa sytë.... Mbi kryet e mi qëndronte një burrë me të bardha.

- Ku është doktori? - belbëzova

- Ja! - ulëriu mamaja me duart drejtuar nga burri me të bardha - shpirti mamit! Falemnderit Zotit u përmende!

- Ku është Berisha? - thirra si dem i tërbuar

- Calm down Armir! - the doctor in white told me, but he was not Doctor Berisha. - A stroke of the sun, but I don't believe there will be any consequences...

- Where did Doctor Berisha go? Saliiii! - I cried desperately

- Djjjaliii! - cried mom - Doctor, save my son!!!

- Don't worry, mother - he spoke to her in white. Keep it with cold compresses on the forehead and ice on the back of the head.

- Doctor Berishaaaa! You didn't listen to me until the end, doctor... - I continued.

- ....if the dream with Berisha continues until dinner, bring him to the hospital emergency 5.

 

Lajmet e fundit nga