LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

Televizionet ndiqen më shumë nga të moshuarit, gjetjet e Barometrit

11 Nëntor 2022, 20:57, Politikë CNA

Televizionet ndiqen më shumë nga të moshuarit, gjetjet e

Televizioni ndiqet më shumë nga të moshuarit. Sipas gjetjeve të Barometrit në Euronews Albania janë grupmosha 65-75 vjeç që shpenzojë 3-4 orë duke parë televizor me 11.2%. Ndërsa 7.7% të atyre që shohin TV 3-4 orë janë 55-64 vjeç.

Ndërkohë vetëm 0.6% e atyre që shohin TV 3-4 orë i përkasin grupmoshës 18-24 vjeç.

43% e shqiptarëve shpenzojnë deri në një orë para televizorit. 36.1% shohin 1-2 orë TV, 14.5% shohin 2-3 orë dhe 4.3% shohin 3-4 orë.

Gjetjet janë të Barometrit në Euronews Albania, realizuar gjatë periudhës 28 tetor-7 nëntor 2022, kryer nga MRB dhe Data Centrum, në nivel kombëtar me 1000 intervista ballë për ballë./ Euronews

Televizionet ndiqen më shumë nga të moshuarit, gjetjet e

Televizionet ndiqen më shumë nga të moshuarit, gjetjet e

Lajmet e fundit nga