LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Sterilization, the political decision as an excuse for shopping with the next "brother".

2023-08-20 14:25:00, Opinione Elvi FUNDO
Sterilization, the political decision as an excuse for shopping with the next
Illustrative photo

Ilir Beqja came out and wrote a letter to all of us. The former official Beqja spoke about all the benefits that the process of concentrating on one hand of sterilizing hospital equipment brought.

Ilir Beqja is right when he lists all the problems that sterilization solved. Including the collection and return of equipment to all operating theaters wherever available.

All the explanations of God Beqja were necessary. It is good when someone comes out and explains the good intention of a political decision. There is more than one reason for the political decision to be justified by the state of the operating theaters until 2013.

But Beqja is not accused of a wrong political decision. Finally, who is Beqja to take over the reasoning or justification of that political decision?

Beqja and others are accused because 1 month before the opening of the formal concession procedures, the company that finally "won" the concession was founded somewhere.

Beqja and the others are accused because an Albanian partner was found for the company, a classmate of the deputy minister, who was appointed by Beqja with an individual act as the chairman of the commission that would "select the winner".

Sterilization, the political decision as an excuse for shopping with the next

Beqja and others are accused because the costs of the process were inflated to pay not only for the sterilization but also for the hefty tips.

Beqja and others are accused because they are not telling their truths about the process before the announcement, the announcement, the selection and finally the conclusion of the contract and not about the political decision.

Beqja and others are accused of communicating in official "e-mails" with the next brother.

Ilir Beqja may have instigated political decision-making, but he is not accused of this instigation. He is accused of instigating the process parallel to that of political decision-making.

He and only he could be sure and promote the establishment of the company, since he and only he had the sure information that the political decision was a fact made.

Ilir Beqja is accused of being the person who could foresee the decision-making, ordering him to eat pears and plums without accounting.

Sa i takon vendimit politik, ai i takonte Edi Ramës, i cili (edhe një herë si një herë), mirë që nuk kuptonte se si Beqja po e kapte për hundësh drejt një vendimmarrjeje politike, por kur erdhi dita as nuk dëgjonte mbllaçitjet e Beqjës e as shihte farat, bishtat e bërthamat që pështynte ministri.

Zoti Beqja nëse merr stilolapsin, duhet të tregojë dhe shpjegohet për akuzat ndaj tij e jo të fshihet pas një vendimi politik qëllimmirë.

Në fund të fundit nuk po e akuzojnë si njeri shpirtmirë që mendoi për hallet e mjekësisë. Akuzat ndaj tij kanë lidhje me ndotjen e një vendimmarrjeje politike për qëllimin e mirë të së cilës nuk ka dyshime askush.

Le t'ia lërë Ramës këtë pjesë. Vetë bën mirë të zbrazë barkun dhe të tregojë fratellot./ CNA

 

09:02 Opinione Agim Xhafka

A SMS ON THE ISLAND...

Not even two days of vacation in Rhodes when I received an...

07:30 Opinione Lutfi Dervishi

The unpaid dinner…

A dinner at the well-known restaurant Guva in Berat pr...

Lajmet e fundit nga