LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

Shpresim Bajraktari, kompani me aktivitet të dyshimtë?/ Nuk mbarojnë bëmat e të dashurit të Vjollca Hoxhës

31 Maj 2022, 12:41, Aktualitet CNA
Shpresim Bajraktari, kompani me aktivitet të dyshimtë?/ Nuk
Shpresim Bajraktari

Kompania "Cash Money" me numër identifikimi L71523025U,  e regjistruar me 23.03.2017, nën pronësi të Shpresim Bajraktarit, i cili ndryshe njihet dhe lakohet si i dashuri i pronares së "Top Medias", Vjollca Hoxha.

Kjo kompani ka si aktivitet  fushën e ofrimit të konsulencës financiare brenda dhe jashtë vendit si dhe çdo shërbim tjetër që ka lidhje me to.

Por që nga viti 2017 dhe deri më sot në vitin 2022, nuk ka asnjë të dhënë për asnjë ndryshim në aktivitetin që ushtron.

Edhe kjo kompani ashtu si të tjerat, që në pronësi apo në ortakëri të Shpresim Bajraktarit, rezulton e mbytur në borxhe.

Sipas të dhënave tatimore të siguruara nga CNA.al, rezulton se kompania "Cash Money" e Shpresim Bajraktarit ka borxh në Tatime jo pak, por 12.8 milionë lekë.

Nëse shkojmë sipas zërave të borxhit. Tatim i thjeshtuar mbi fitimin 37.207 lekë të rinj, nga  këto detyrim kryesor, 25.000 lekë të rinj gjoba të regjistruara 5 000 lekë të rinj, gjoba të paregjistruara 5 475 lekë të rinj dhe interes i paregjistruar 1 732 lekë të rinj.

12.4 milionë lekë borxh Shpresim Bajraktari është te zëri i sigurimevë shoqërore. Detyrimi kryesor në këtë zë shkon në 842 594 lekë të rinj, gjoba të paregjistruara 184 519 lekë të rinj dhe interes i paregjistruar 266 077 lekë të rinj.

Pra, në total me gjithë siguracione borxhi i Bajraktarit në Tatime, aktualisht në vitin 2022, me kompaninë "Cash Money" është 12.8 milionë lekë.

Shpresim Bajraktari, kompani me aktivitet të dyshimtë?/ Nuk

I dyshimtë mbetet aktiviteti i kësaj kompanie, pasi në QKB mungojnë të dhënat.

Kujtojmë se edhe kompania tjetër e Shpresim Bajraktarit, që merrej me aktivitet financiar, “Easy Invest”, ka probleme me borxhet.

Madje, aksionet e saj janë vënë nën sekustro dhe për më tepër Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale ka dhënë alarmin se kjo kompani dyshohet se ka keqpërdorur të dhënat private të qytetarëve.

Edhe “EAYSY INVEST”, rezulton se ka mbi tetë milionë lekë borxhe në tatime.

Në vitin 2022, kompania në fjalë rezulton në borxh me tatimet. 829 675 lekë të rinj borxh në tatime.

Ndër këto, 7.6 milionë janë sigurime të papaguara./CNA.al

 

Lajmet e fundit nga