‘Paralizohet’ drejtësia/ Dhoma Vendore e Avokatisë në Korçë paralajmëron qeverinë

22 Qershor 2022, 15:20, Aktualitet CNA
‘Paralizohet’ drejtësia/ Dhoma Vendore e Avokatisë në
Foto ilustruese

Dhoma Vendore e Avokatisë Korçë, vendosi bojkotin e masave te sigurisë, në përgjigje të heshtjes se plotë nga ana e Qeverisë.

Në mbledhjen e Përgjithshme të Dhomës Vendore të  Avokatisë Korçë, është hedhur në votim kërkesa për vazhdimin e bojkotit dhe me unanimitet dhe është vendosur që të paralajmërohen Gjykatat, Prokuroria dhe organet e ndjekjes penale, ditën e sotme në lidhje me vendimin për bojkotim të masave të sigurisë.

Gjithashtu të shpallë bojkotin për datat 24 dhe 25 Qershor 2022 të gjitha senacave gjyqësore masat të sigurimit personal dhe proceset me objekt Sigurim Padie./ CNA.al

‘Paralizohet’ drejtësia/ Dhoma Vendore e Avokatisë në‘Paralizohet’ drejtësia/ Dhoma Vendore e Avokatisë në

Lajmet e fundit nga