LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Dashuri Bardh e Zi/ Ja çfarë do të ndodhë sot

3 Korrik 2018, 09:01, Lifestyle CNA

Ferhat dhe Asllë lahen sëbashku. Ferhat lan Asllën, sepse Asllësë i dhemb kyçi. Idil i shkon doktoreshës në spital dhe i lutet që të thotë se ajo po dështon. Nuses në shtëpinë ku janë strehuar Asllë dhe Ferhat i nisin dhimbjet e lindjes. Asllë vendos t?a lindë fëmijën me ndihmën e Ferhatit. Lindja ka komplikacione dhe Ferhat i shpreh besimin Asllësë. Namëk dëshpërohet nga lajmi se Idil ka dështuar. Asllë lind fëmijën dhe ja prezanton atë Ferhatit. Nusja i kërkon Ferhatit leje për t?i vendosur fëmijës emrin Ferhat. Idil i kërkon falje Namëkut duke qarë për faktin që nuk e ka mbrojtur siç duhet fëmijën e tyre.  Jigit rikthehet në punë dhe falenderon Ajhanin.Ferhat përkujdeset për kyçin e Asllësë. Abidin kalon natën në makinë jashtë shtëpisë së Gylsymit. Ai përkujdeset për Nexhdetin për të lënë Gylsymin të flerë. Namëk akuzon Jeterin për humbjen e fëmijës së tij. Ferhat dhe Asllë largohen nga shtëpia e fshatit.

Asllë pranon të hipë në një motorr me Ferhatin duke shkelur premtimin që kishte bërë ditën e parë kur ata u takuan. Azat i ngre kurth Namëkut. Një njeri i Azatit ngre akuza në polici kundër Namëkut. Jigit pranon të shkojë në ceremoninë e martesës së Abidinit me Gylsymin sëbashku me Sunën. Prokurori për akuzat e ngritura ndaj Namëkut caktohet Jigit.

Namëk përze Jeterin nga Stambolli.Ai planifikon që të ndalojë dasmën e Gylsymit dhe Abidinit dhe të largojë Gylsymin sëbashku me Jeterin.  Ferhat i kërkon Dilsizit t?i dërgojë në shtëpinë me gurë pa i treguar askujt për vendodhjen e tij dhe Asllësë. Azat takon Jeterin dhe i premton asaj se do t?i marrë hakun ndaj Namëkut. Ferhat i kërkon Asllësë të bëjnë diçka sëbashku larg gjithë njerëzve që njohin. Xhunijet përpiqet të ngacmojë Hyljan dhe ajo bezdiset. Dilsiz acarohet me Xhunijetin. Xhunijet mëson vendodhjen e Asllësë dhe Ferhatit.

Xhem dhe Jigit binden se deklarata që kanë dhënë në policinë mjafton për t?a futur Namëkun në burg. Asllë nuk e lejon Ferhatin që të marrë armë nga Dilsizi për sa kohë që do të jenë vetëm larg realitetit.Ferhat i jep para plakës së fshatit që e strehoi sëbashku me Asllënë. Xhunijet i tregon Namëkut vendodhjen e Asllësë dhe Ferhatit. Namëkun e marrin në pyetje. Jeter shkon në çifligun e Azatit dhe njihet me Ajhanin. Namëk nuk e njeh personin që ka ngritur akuza ndaj tij. Handan nxit Namëkun kundër Ferhatit. Namëk i ndalon familjes që të përmendin emrin e Jeterit dhe Gylsymit në familje.

Lajmet e fundit nga