LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

“Komision hetimor për udhëtimet me çarter të Ramës”/ Çfarë do të diskutohet sot në Kuvend

26 Janar 2023, 09:04, Politikë CNA

“Komision hetimor për udhëtimet me çarter të

Kuvendi i Shqipërisë do të mblidhet sot në orën 10:00.

Ngjarjet kanë kulmuar këto ditë, duket se do t’i lihen minutazhit të diskutimeve të lira.

Për një orë do të zhvillohet seancë e posaçme në kujtim të viktimave të Holokaustit.

Më tej do të hidhen për diskutim dhe më pas miratim disa projektligje.

Gjithashtu në këtë seancë do të diskutohet edhe kërkesa e PD-së, për ngritjen e një komisioni hetimor “Për verifikimin e ligjshmërisë se shpenzimeve te udhëtimeve me avion jashtë shtetit te Kryeministrit ne detyre, nga data 10.9.2013 deri me datë 31.1 0.2022.

Çështje të tjera:

-Projektligj “Për disa ndryshime ne ligjin nr.9975, date 28.7.2008, “Për taksat kombëtare”, të ndryshuar”

-Projektligj “Për miratimin e rezolutave nr.663 ” Rritja e përgjithshme e kapitalit GCI ” dhe nr.664 “Rritja selektive e kapitalit SCI”, te vitit 2018, të Këshillit të Guvernatorëve të Bankës Ndërkombëtare për Rindërtim dhe Zhvillim (IBRD)

-Projektligj “Për miratimin e rezolutave nr.271 “Rritja selektive e kapitalit SCI” dhe nr.272 “Rritja e përgjithshme e kapitalit GCI”, te vitit 2018, të Këshillit te Guvernatorëve te Korporatës Ndërkombëtare Financiare (IFC)”

-Projektvendim “Për miratimin e plani vjetor 2023 për zbatimin e programit te statistikave zyrtare 2022-2026”.

-Projektvendim “Për ngritjen e Komisionit Hetimor “Për verifikimin e ligjshmërisë se shpenzimeve te udhëtimeve me avion jashtë shtetit te Kryeministrit ne detyre , nga data 10.9.2013 deri me date 31.1 0.2022.

-Projektvendim “Për një ndryshim ne vendimin nr. 69/2021 “Për caktimin e anëtarësisë se komisioneve te përhershme te Kuvendit”, i ndryshuar.

- Diskutime për çështje jashtë rendit te ditës (60′)./CNA.al

Lajmet e fundit nga