LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

“Dëshpërimi i madh”, Zhaklin Lekatari rrëfen eksperiencën e hidhur: Përfituan nga naiviteti im dhe më sulmuan të gjithë

20 Shtator 2023, 11:15, Lifestyle CNA

“Dëshpërimi i madh”, Zhaklin Lekatari rrëfen

Ish-opinionistja e "Big Brother", Zhaklin Lekatari, është shprehur e zhgënjyer nga pjesëmarrja në "Big Brother".

Ajo thotë se zbuloi se nuk ishte aq e përgatitur sa mendonte për një format të tillë.

Zhaklin tregon në një intervistë se është zhgënjyer nga kolegët e saj të cilët kanë luajtur rolin e naivëve, sikur nuk kuptonin se çfarë po ndodhte, duke e mbyllur një sy drejt së vërtetës, duke përdorur simpatinë ndaj opinioneve të mia apo simpatinë ndaj personit tim, ndaj gruas që unë jam për të më zhytur edhe më shumë, për të më dëmtuar edhe më shumë, për të më lënduar edhe më shumë.

Zhaklina: "Big Brother"-i e çoi këtë famën në një tjetër dimension.

Krasta: Ishe e përgatitur për një ballafaqim kaq të fortë?

Zhaklina: Jo, nuk isha e përgatitur. E dija që sigurisht do të bëhesha më e njohur, më e famshme sesa isha, por këtë nuk e prisja.

Krasta: A do ta kishe bërë prapë?

Zhaklina: Ndoshta do të më duhet pak më shumë kohë që të kaloj e shkëputur nga ajo eksperiencë për të kuptuar nëse do ta kisha bërë prapë, apo jo. Nuk e dija si do shkonte, absolutisht. Mendoja që do ishte më e thjeshtë e do ta menaxhoja më lehtë, dhe mendoja vërtetë që isha e përgtitur. Zbulova që nuk isha aq e përgatitur sa doja unë apo sa mendoja unë që isha.

Krasta: Në cilën pikëpamje? Ku nuk ishe e përgatitur?

Zhaklina: Nuk e di. Ndoshta isha shumë idealiste dhe u tregova pak naive te ballafaqimi që pata me kolegët e tjerë apo te rezultati i punës sime, te pjesa tjetër e profesionistëve ose atyre që punojnë në televizion, apo që bëjnë një punë shumë të ngjashme me timen. Dëshpërimi im më i madh realiteti, apo publiku, apo audienca, por mënyra se si ata e kanë përjetuar, perceptuar dhe reaguar më pas të gjithë 'show'-in "Big Brother". Jam zhgënjyer nga kolegët e mi të cilët kanë luajtur rolin e naivëve, sikur nuk kuptonin se çfarë po ndodhte, duke e mbyllur një sy drejt së vërtetës, duke përdorur simpatinë ndaj opinioneve të mia apo simpatinë ndaj personit tim, ndaj gruas që unë jam për të më zhytur edhe më shumë, për të më dëmtuar edhe më shumë, për të më lënduar edhe më shumë sepse sigurisht që unë jam lënduar, për të përfituar ata më shumë në këtë botë të çmendur klikimesh, ndjekësish, postimesh, aplikacionesh dhe aty kuptova që unë jam vërtetë vetëm në këtë luftë. Ndonjëherë qenka një luftë si me mullinjtë e erës ose një luftë me një armik i cili është i padukshëm që është kudo dhe mund të të sulmojë në çdo moment dhe ti nuk ke asnjë mënyrë për t'u mbrojtur./ CNA

Lajmet e fundit nga