LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Apartament, vilë, makina dhe mbi 20 mijë dollarë borxh/ Pasuria e Drejtorit të Policisë, Muhamet Rrumbullaku

2022-09-07 13:41:00, Vetingu CNA

Apartament, vilë, makina dhe mbi 20 mijë dollarë borxh/ Pasuria e

Muhamet Rrumbullaku ka zëvendësuar Gledis Nnaon në krye të Policisë së Shtetit.

N ëorën 16.00 do të bëhen edhe formalizimet e fundit nga Ministrii Brendshëm Blei Çuçi.

Rrumbullaku e ka kaluar Vettingun që në vitin 2020, ku  u shqyrtua pasuria, aftësitë profesionale, dhe pastërtia e figures

Nga hetimet në te tre kriteret  rezultoi se Rrumbullaku ka me burime të ligjshme në pronësi një apartament 1+1, dhe më bashkëpronar i një vile 4 katëshe si dhe kursime prej 800 mijë lekësh, për të cilat rezultoi se janë me burime të ligjshme.

Në sitå u kaluan dhe llogaritë bankare të bashkëshortes, apo bizneset në emër të djalit të tij, të cilat rezultuan po ashtu të ligjshme.

Ajo që u evidentuar ishte fakti i ndryshimit të automjeteve të shumta, duke kryer shitblerje të shpeshta pas vitit 2000, për të cilat Rrumbullaku tha se janë kryer me qëllim rinovimin dhe jo përfitim monetar.

Apartament, vilë, makina dhe mbi 20 mijë dollarë borxh/ Pasuria e

Vitit 2017 pas largimit nga Ministria e Brendshme

Automjet, Benz me vlerë 7 mijë euro

Automjet Benz 220 me vlerë 4 000 euro.

Gjendje CASH 4 000 dollarë.

Apartament, vilë, makina dhe mbi 20 mijë dollarë borxh/ Pasuria e

Të ardhura nga dhënia me qira e katit të parë të banesës në shumën 2 408 332 lekë.

Të ardhura nga qiraja e një sip prej 50 m1, me vlerë 90 000 lekë.

Një hua nga baxhanaku në shumën 89 859 dollarë. Pa shlyer 23 859 lekë.

Apartament, vilë, makina dhe mbi 20 mijë dollarë borxh/ Pasuria e

Ndërsa në vitin 2019, kur ka filluar punë në Agjencinë e Mbikqyrjes policore ish SHÇBA, Rrumbullaku deklaronte:

Gjendje cash në shumë 800 000 lekë.

Të ardhura nga dhënia me qira e katit të parë të banesës në shumën 127 500 lekë, ku ka pjesë vetëm 50 përqind.

Apartament, vilë, makina dhe mbi 20 mijë dollarë borxh/ Pasuria e

Apartament, vilë, makina dhe mbi 20 mijë dollarë borxh/ Pasuria e

Në vitin 2020.

Deklaron gjendje cash nga kursimet në shumë 7 00 euro.

Të ardhura nga dhënia me qira e katit të parë të banesës në shumën 1 531 200 lekë, ku ka pjesë vetëm 50 përqind.

Gjendje llogarie në shumën 2 226 436 24 lekë.

Apartament, vilë, makina dhe mbi 20 mijë dollarë borxh/ Pasuria e

Hua ndaj basxhanakut në shumën 23 859 dollarë./CNA.al

Lajmet e fundit nga