LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The former director of the Port of Shengjin/ Even the subordinate sexually harassed me!

2022-07-12 20:53:00, Denoncim CNA
The former director of the Port of Shengjin/ Even the subordinate sexually
Illustrative photo

On July 6, 2022, Fiks Fare broadcast an investigation into the appointment of Mr. Agustin Gjini, as the director of the Port of Shengjin in Lezhë. In the investigation, Fiks Fare, referred to a decision of the end of 2021, of the Commissioner for Protection from Discrimination, Mr. Robert Gajda.

The latter, in an interview for Fiksin, said that "it has been established that between Mr. Agustin Gjini and his subordinate, E.Sh., some not normal messages, with sexual content, were exchanged".

Pas transmetimit të këtij investigimi, në redaksinë e Fiks Fare, u paraqit z.Agustin Gjini, i cili ka qenë ish-drejtor i Portit të Shëngjinit dhe Shef Sigurie po i atij porti. Z.Gjini tha se është emëruar shef sigurie në Portin e Shëngjinit në vitin 2018. Në lidhje me arrestimin e muajit mars 2021, për falsifikim dokumentesh, tha se ka qenë nënkryetar i Komunës në Shëngjin, por vetëm ka përcjellë dokumente. Ai tha se prokuroria e dërgoi në gjykatë për falsifikim, por gjykata nuk pranoi këtë akuzë dhe e pushoi për tejkalim afatesh. Aktualisht, çështja është në apel.

Në lidhje me emërimin e tij si drejtor i Portit të Shëngjinit, ai tha se vetëm sa ka qenë i komanduar. Por, kur e pyesim se përse në QKB thuhej se emërimi ishte nga2022-2025, thotë se është “lapsus, gabim i QKB-së”.

Meanwhile, for the second charge, that of sexual harassment at work, Mr. Gjini said that the Commissioner for Protection from Discrimination has given a unilateral decision. He said that he did not confront the complainant. While he admitted that there were communications between him and the complainant, his subordinate, but he did not sexually harass her. He said it was the subordinate who provoked and harassed him. Even sexual in nature.

According to him, there were also investigations by the Prosecutor's Office of Lezha for sexual harassment, but they were closed because there was no criminal offense. Meanwhile, the dismissal decision has gone to the court, but there is still no decision./tch

Lajmet e fundit nga