LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The sick without analysis, the concessionaire and the ministry do not accept the problem/ Fiks Fare solves the situation

2022-07-08 21:30:00, Denoncim CNA

The sick without analysis, the concessionaire and the ministry do not accept the

The Fiks Fare show brought up the problem of citizens' analyzes in Vlora a few days ago.

They were forced to carry out the tests in private as the laboratory was not working. Family doctors blamed the concessionaire for this situation.

But the same problem occurs in Tirana and Elbasan. Fiksi's colleagues go to the polyclinic of Elbasan based on citizens' complaints. The co-worker presents himself as a relative of someone with "We Are Cerebral" problems and should benefit from kemp.

Por njësoj si qytetarët edhe bashkëpunëtori i Fiksit sorollatet duke mos marrë zgjidhje. Në recepsion i thonë se laboratori i analizave ka një javë që nuk punon dhe vijon të mos funksionojë,  ndaj i sugjerojnë të takojë mjeken për shpjegimin se ku t’i bëj analizat. Bashkëpunëtori takon mjeken e cila i thotë që zgjidhjen duhet t’ja jap infermierja dhe jo ajo.

Bashkëpunëtori shkon takon infermieren. Ajo i thotë se nuk është personi që mund t’i jap shpjegime për analizat ndaj duhet të shkoj për këtë punë tek laboratori. Fiksi shkon për të marrë përgjigje në laborator për analizat. Këtu jo vetëm që nuk i japin përgjigje, por e drejtojnë bashkëpunëtorin e Fiksit  sërish tek recepsioni për të marrë informacion. Pra e kthyen sërish nga fillimi karvanin e sorollatjes për qytetarin dhe nuk i japin zgjidhje.

Fiksi journalists are asking the concessionaire for an answer to this problem. According to the concessionaire's response to the fix, tests were performed for all referred patients and there were no problems, but the family doctors did not refer patients. Fiksi contacts some of the family doctors who say they have received messages not to refer patients. The journalists of Fiksi ask for an answer from the Ministry of Health, which in response to Fiksi does not accept the problem, but returned this answer after everything was fixed.

So the situation improved after Fiksi's interest, this was proven by the testimonies of the doctors in Elbasan. The latter admitted to Fiksi that the problem was solved after 10 days./tch

Lajmet e fundit nga