LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Aplikimi për pasaportat e reja/ Ambasada Shqiptare në Itali jep njoftimin e rëndësishëm

24 Maj 2022, 15:12, Aktualitet CNA
Aplikimi për pasaportat e reja/ Ambasada Shqiptare në Itali jep

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë ka njoftuar se qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë dhe letërnjoftim deri më datën 29 prill 2022, se dokumentet kanë mbërritur.

Ajo shton më tej duke pohuar se nëse nuk keni plotësuar formularin për tërheqjen me korrier në ditën e takimit në Ambasadë.

“Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë njofton qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë dhe letërnjoftim deri më datën 29 prill 2022, se dokumentet kanë mbërritur.

Në zbatim të legjislacionit të emergjencës COVID-19, ato do të mund të tërhiqen edhe përmes korrierëve postarë.

Nëse nuk keni plotësuar formularin për tërheqjen me korrier në ditën e takimit në Ambasadë, atëherë cilido korrier që zgjidhni duhet të pajiset me:

Autorizimin e firmosur për tërheqjen, shoqëruar nga kopja e dokumentit tuaj të identifikimit;

Kuponin e aplikimit që keni marrë në Ambasadë;

Dokumentin “lettera di vettura”, vetëm nëse ju kërkohet nga korrieri.

Tërheqja e dokumenteve kryhet në çdo ditë pune, në orarin 09:00-15:00.

Kujdes: Pasaportat dhe kartat ID nuk i dorëzohen korrierit, nëse mungon dokumentacioni i kërkuar për tërheqjen.”/CNA.al

 

Lajmet e fundit nga