LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Paketa shëndetësore kontrolli/ Zbuloni ofertat e "Hygeia"-s për verën

4 Korrik 2022, 11:31, Sociale CNA
 
Paketa shëndetësore kontrolli/ Zbuloni ofertat e "Hygeia"-s
Spitali Hygeia

Ardhja e stinës së verës për të gjithë ne është sinonim i pushimeve të gjata dhe kënaqësive të shumta që na falin ditët e gjata me diell, qëndrimi në plazh, det, pishinë apo edhe mal. Por, krahas kënaqësive që ofron kjo stinë, jo pak herë na ndodh që të përballemi edhe me situata shëndetësore nga më të ndryshmet, të cilat kanë nevojë për përkujdesje mjekësore të specializuar. Prandaj, është shumë e rëndësishme që të marrim masa dhe të kujdesemi për shëndetin tonë dhe të të dashurve tanë.

Kjo është edhe arsyeja pse spitali "Hygeia", gjatë muajve korrik - gusht, ka menduar të jetë më pranë pacientëve duke ofruar paketa kontrolli mjekësore me çmime shumë preferenciale, me 70% zbritje, paketa këto të cilat janë të personalizuara sipas gjinisë, grupmoshave të ndryshme dhe patologjive më të shpeshta që shqetësojnë pacientët, kjo me qëllimin e vetëm ofrimin e kujdesit shëndetësor të specializuar për të gjithë familjen dhe me çmime të përballueshme nga të gjithë.

Kujdesuni për shëndetin tuaj sepse pushimet shijojnë dhe kalohen edhe më bukur nëse jemi të shëndetshëm.

Paketat që spitali "Hygeia" do të ofrojë gjatë muajve korrik – gusht janë:

Paketë kontrolli për artritin/ 9,800 lekë

Gjak Komplet

Eritrosedimenti

Ferritinë

Ac. Anti – CCP

ALT (SGPT)

AST (SGOT)

Azotemi

Creatinemi

Uricemi (acidi urik)

Grafi e artikulacioneve

Paketë kontrolli për osteoporozën/ 10.500 lekë

Vitamina D

Calcemi

PTH

Gjak Komplet

Ertirosedimenti

TSH

Azotemi

Creatinemi

Paketë kontrolli reumatologjike / 5,500 lekë

DEXA (Densitometria e kockave)

Konsultë reumatologjike

Paketa e kontrollit të gjirit / 3,600 lekë:

Eko Gjiri

Mamografi

2- Paketë kontrolli gjinekologjike / 5.600 lekë

Vizitë Gjinekologjike

Pap Test

Eko gjinekologjike

Paketa e kontrollit të tiroides / 3,500 lekë:

Vizitë endokrinologu

Ekografi tiroide

Paketë kontrolli endokrinologjike / 7,500 lekë

Vizitë endokrinologu

TSH

Anti – TPO

Ekografi tiroide

Paketë kontrolli ORL 1/ 4,000 lekë

Vizitë me mjekun ORL

Audiogramë

Timpanometri

Paketë kontrolli ORL 2/ 3,500 lekë

Vizitë me mjekun ORL

Endoskopi nazale

Paketë kontrolli pediatrike 1/ 5,400 lekë

Vizitë pediatri

Gjak komplet + Formulë leukocitare

CR proteina

Urinë komplet

Paketë kontrolli pediatrike 2/ 15,000 lekë

Vizitë pediatri

Gjak komplet + Formulë leukocitare

Sideremi

Ferritinë

Glicemi esëll

AST (SGOT)

ALT (SGPT)

Bilirubinë totale

Azotemi

Creatinemi

Elektrolitet në gjak

Vitamina D

Urinë komplet

Feçe parazit

Spitali "Hygeia"/ 04 23 90 000

Lajmet e fundit nga