LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Policia Rrugore bën një “sy qorr”/ Makinat e aksidentuara bllokojnë rrugën para komisariatit

3 Korrik 2022, 17:35, Sociale CNA

Policia Rrugore bën një “sy qorr”/ Makinat e aksidentuara

Policia Rrugore gjobit çdo makinë që nuk parkon në vendin e duhur apo parkon gabim, duke mos kursyer asnjë, por bën një “sy qorr” kur bëhet fjalë për të respektuar vetë rregulloren dhe ligjin.

Në rrugën “Aleksandër Moisiu” në Tiranë, ose më saktë rruga në Kinostudio që shkon për në Dajt, në të dyja anët e saj është e mbushur me makina, të cilat janë përplasur në aksidente të ndryshme.

Policia Rrugore bën një “sy qorr”/ Makinat e aksidentuara

Pas aksidentit dhe pas kryerjes së ekspertizës, karrotrecët e policisë i kanë sjellë dhe i kanë grumbulluar para zyrave të Policisë Rrugore, në të dyja anët e rrugës “Aleksandër Mosiu”.

Parkimi i këtyre makinave në të dyja anët e rrugës, është një pengesë për trafikun dhe makinat që kalojnë dhe shfrytëzojnë këtë aks rrugor.

Policia Rrugore bën një “sy qorr”/ Makinat e aksidentuara

Rruga “Aleksandër Moisiu” është një rrugë e rëndësishme dhe me trafik të rënduar, vendosja e makinave në të dyja anët e saj nuk lehtëson, por krijon probleme të shumta për trafikun.

Në bazë të rregullores, makinat e përplasura në aksidente të ndryshme, duhet të grumbullohen në një vend të caktuar dhe më pas të kalojnë për skrap, jo të vendosen në mes të rrugës me vite të tëra.

Policia Rrugore bën një “sy qorr”/ Makinat e aksidentuara

Ka më shumë se dy vjet që ato makina rrinë aty, dita që vjen nuk pakësohen, por shtohen edhe më shumë. Aksident pas aksidenti, vijnë dhe vendosen në krah të rrugës.

Shpeshherë është ngritur si shqetësim vendosja e makinave të përplasura në të dyja anët e rrugës, por deri më tani askush nuk e ka prishur terezinë apo ta marrë mundimin t'i japë zgjidhje këtij problemi./CNA.al

Policia Rrugore bën një “sy qorr”/ Makinat e aksidentuara

Policia Rrugore bën një “sy qorr”/ Makinat e aksidentuara

Policia Rrugore bën një “sy qorr”/ Makinat e aksidentuara

Policia Rrugore bën një “sy qorr”/ Makinat e aksidentuara

Policia Rrugore bën një “sy qorr”/ Makinat e aksidentuara

Policia Rrugore bën një “sy qorr”/ Makinat e aksidentuara

Policia Rrugore bën një “sy qorr”/ Makinat e aksidentuara

Policia Rrugore bën një “sy qorr”/ Makinat e aksidentuara

 

 

 

 

Lajmet e fundit nga