LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The predicted murders of Mrs. K!

2022-10-06 11:07:00, Editorial Elvi FUNDO

The predicted murders of Mrs. K!

On a rainy October day of the last century, the man who first scientifically discovered the faces of criminals closed his eyes. He studied for many years the anthropometry of convicted murderers and came to the conclusion that the face showed criminal and dangerous tendencies from birth. According to him, criminals are born and the murders they commit during their lives are written in their DNA.

Tek shikoja këto dite fustrimet dhe kërcënimet publike të Znj.K, mendova se shkaku do ishte konflikti biologjik i moshës se vone femërore. Në të pesëdhjetat e kusur,  mendja vazhdon të të bind që je femër, por trupi të kundërshton duke mos prodhuar estronin e nevojshem për të qenë e tille. Megjithëse e lindur midis mjekesh, Znj.K kuptohet lehtësisht qe ka refuzuar të trajtoje këtë çrregullim, duke mos ju bindur protokolleve, të cilat në USA janë të shtrenjta nëse paguan siguracion të lire shëndetësor.

Ajo qe i ka mbetur nga gjithë ky konflikt i brendshëm, janë pasojat e rrezikshme trupore dhe emocionale, qe jo vetëm po shkaktojnë dëme ekzistenciale në jetën e saj, por po provojnë serish teorinë e Lombrozos, ku me shume gjase ajo ka lindur për të vrare. Duke vështruar fotot e Znj.K i frymëzuar nga teoria e këtij shkencëtari, vura re me hollësi përmasat, asimetritë dhe pamjen e saj të fytyrës. U binda se krijuesi na paska dhënë me kohe mesazhin se ke kishim përballë, por mosnjohja në kohe mbi teoritë ndaj vrasësve të rrezikshëm na ka bere borxhli ndaj tij dhe publikut.

Irritohem me veten sesi nuk kemi pare me kohe sytë e saj picërres të futura në zgavra pranë njëri-tjetrit, strabizmin e lehte nervoz të tyre, ballin e madh në asimetri me përmasat e kokës, shikimin e egërsuar, hundën e ngushte dhe vetullat të kryeneçsuara me reagime të pakontrolluara.

Kjo gjë me alarmoi akoma me shume kur në kërkimet e mëtejshme mbi ngjashmëritë e këtyre asimetrive, zbulova se ajo kishte përputhje të frikshme antropometrike me vrasësen me të madhe seriale të burrave në historinë e  USA. Ajo quhet Aileen Wournos dhe taktika qe përdorte për të futur në kurth burrat ishte fillimisht joshja intelektuale, pastaj ajo seksuale dhe në fund kurthi i pashmangshëm i vdekjes se tyre.

Znj.K nuk vret fizikisht si Aileen, pasi ADN e saj ka projektuar një skenar tjetër sesi ajo duhet të veproje  deri në asgjësimin e plote burrëror. Krimet e saj fillojnë duke kërkuar vëmendjen e tyre me histori të vjetra shpurash intelektuale të familjes. Deliri sesi ajo ngrihet madhërishëm mbi ta, duke emetuar pushtet femëror superior të lidhur me origjinën e saj, bazohet në krahasime të shëmtuara folklori te rigonit dhe lisit.

Me tej ajo vepron duke tërhequr me shume nëpërmjet joshjes seksuale. Timbri i zërit, zanoret e zgjatura dhe gjuha e stërholluar delikate e trupit në përballje me burrat është ftesa e rradhes në kurthin qe i pret. Në fund, pasi ka përfituar para dhe pushtet nga preha e saj, vjen asgjësimi i burrit. Kjo nuk është vrasja, por divorci, demaskimi, linçimi, agresioni emocional, nënshtrimi, bullizmi, shantazhi dhe gjithçka tjetër qe nuk të bën me për burrë karshi një femre. Ajo hedh çdo batare të sëmure çrregullimesh narcistike për të të vrare.

She is doing this even these days to the men selected in her block of scripts, but she is not able to kill them. Her genetic plans as an assassin have failed. She is left alone in a cold cell inside her mind where she is suffering the power of the criminal DNA she carries. For Ms. K will not be sentenced to the electric chair. She could not kill men like her Siamese Aileen. She is simply mourning the loss of another chair, after which the missing fame, greatness and wealth would come./ CNA.al

Lajmet e fundit nga