LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

They arrest the man/ The prosecution keeps the money and mobile phones: They were lost in court

2022-10-28 22:47:50, Denoncim CNA

They arrest the man/ The prosecution keeps the money and mobile phones: They

The program "Stop" was this Friday in Tirana, where a lady showed that her husband's car, 2 mobile phones and 1810 euros were seized when he was arrested.

The order for the return of his belongings has been issued since May 2021, but he only took the car and the mobile phones and the amount of Euros remained.

"There was an accident, the man was convicted and is serving his sentence. The items have been seized for more than a year. The decision to recover was given. I got the car while the money and the two phones have not been given to me yet. I went to my lawyer and they did not give me any kind of answer. I don't understand the reason why they should still keep them, knowing that the court has given the final decision to take them", said the whistleblower.

The lady turned to the Prosecutor's Office of Elbasan, where the procedures for the return of her husband's belongings began.

Reporter: Good! I wanted to get the bank account number, since I got the car and I have the two phones and the amount of money, I have the decision here with me.

Prokurori Mustafa Turku: Lekët i ke te Prokuroria e Përgjithshme. Do kalosh te financa sipër! O Titi! (opgj) T’ia jap unë këtë, që më dhe ti?

OPGJ Petrit Caku: E gjeta te dosja e Gjykatës, ia kam çuar me foto Linditës. Do hipësh te kati i katërt te Zyra e Financës. Lindita është një grua, te dera e parë dhe thuaj për ato lekët, që janë te Intesa San Paolo!

Financa: Janë depozituar në një llogari të veçantë, që ka hapur Prokuroria e Përgjithshme. Do ju bëj një shkresë, do i vë kartën tënde të identitetit. Prokuroria e Përgjithshme do të japë një çek dhe ta tërheqësh! Do të vë numrin e telefonit tënd, që të marrin në telefon! Eurot i arkëton Prokuroria e Përgjithshme, do të thërrasin ata, nuk e di si do veprojnë, por mori rrugë, por për sa kohë nuk të them dot, nuk besoj se vonohen, s’para vonohen.

Pasi merr paratë dhe kërkon edhe dy celularët, zonjën e përcjellin duke i thënë, se ka mbaruar punë e të mos i shqetësojë më.

OPGJ Petrit Caku: Kurse ato dy telefonat janë te dosja e Gjykatës dhe duhet të tërhiqen në Gjykatë!

Denoncuesja: Domethënë të shkoj atje dhe m’i japin ata?

OPGJ Petrit Caku: Do të njoftohesh!

Prosecutor: Are they in the court file?

OPGJ Petrit Caku: Well, when we asked for them here at Ana, they were not there. Because they were small mobile phones, they were left in the envelope together with the expert report.

Prosecutor: The phones will be requested, that they will be from the Court, I will announce.

Prosecutor: Agree! Stop ringing my phone, you're done! Come bye!

Apparently the phones were lost in court.

"I am very happy that I received my money. He said when we find the phones in court, something like that, we will call you. I don't know when they will call," said the whistleblower./tvklan.al

Lajmet e fundit nga