LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

Lirohet nga detyra kreu i AKU/ Ja kush e zëvëndëson

20 Dhjetor 2021, 10:45, Politikë CNA

Këshilli i Ministrave ka vendosur sot lirimin nga detyra të kreut të AKU, Bledar Skënderin.

Mësohet se në krye të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, është emëruar Jeta Deda.

Kujtojmë këtu se ish-anëtari i KQZ-së Skënderi u emërua në tetor 2020 si drejtor i Agjencisë Kombëtare të Ushqimit (AKU).

Vendimi i plote:

LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË DREJTORIT TË PËRGJITHSHËM TË AUTORITETIT KOMBËTAR TË USHQIMIT

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 1, të nenit 65, të ligjit nr.9863, datë 28.1.2008, ?Për ushqimin?, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

1. Z. Bledar Skënderi, drejtor i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, lirohet nga kjo detyrë.

2. Znj. Jeta Deda emërohet drejtor i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

K R Y E M I N I S T R I
EDI RAMA

Në mungesë dhe me porosi
ZËVENDËSKRYEMINISTRI
ARBEN AHMETAJ

Lajmet e fundit nga