LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Fustani i dytë i nusërisë/ 4 tendencat e vitit 2023

16 Prill 2023, 13:56, Trending CNA

Fustani i dytë i nusërisë/ 4 tendencat e vitit 2023

Trendet e fundit të fustaneve të nusërisë do t'ju japin mundësinë për ta transformuar ditën tuaj të dasmës në një moment argëtimi: në fakt, do të keni mundësinë të eksploroni shumë stile dhe silueta, edhe nëse "zgjedhja juaj e parë" do të jetë padyshim ajo që do të mbetet në zemrën tuaj përgjithmonë.

Kur të ndërroni fustanin e nusërisë?
Momentet për ndërrimin e veshjeve mund të jenë të shumta. Shumë nuse zgjedhin të kenë një veshje më klasike dhe tradicionale për ceremoninë dhe të veshin një fustan tjetër skenografik, por ndryshe për pritjen, duke e shndërruar hyrjen e re në një moment surprizues.

Të tjerë përqafojnë traditën e vjetër të ndryshimit në kohën e tortës. Disa të tjerë fokusohen në një veshje më të lehtë dhe më komode për festën e fundit. Çfarëdo momenti që të keni zgjedhur, është e rëndësishme të ruani njëfarë koherence stilesh, pa harruar se sado të relaksuara, dukjet e mëpasshme duhet të jenë edhe “nusërore”.

Fustani i dytë i nusërisë: modele në modë
1 - Fustani slip

Fustani i dytë i nusërisë/ 4 tendencat e vitit 2023

2 - Kostumi i dasmës

Fustani i dytë i nusërisë/ 4 tendencat e vitit 2023

3 - Fustani transparent i nusërisë

Fustani i dytë i nusërisë/ 4 tendencat e vitit 2023

4 - Ndryshimi i fustanit të nusërisë në mbrëmje: fustani minidisko

Fustani i dytë i nusërisë/ 4 tendencat e vitit 2023

 

Lajmet e fundit nga