LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The judge of the "sample" of Lapraka is discharged

2022-09-28 10:28:00, Vetingu CNA
The judge of the "sample" of Lapraka is discharged
Judge Shefkie Demiraj

The judge of the Court of First Instance in Tirana, Shefkie Demiraj, is dismissed.

The decision was taken by members of the Independent Qualification Commission, consisting of Roland Ilia, Pamela Qirko and Valbona Sanxhaktari.

The judge has not been able to fully justify with legal sources of income a three-story house + attic in Tirana, built during the period 1998-2012, with an area of ??about 461 m2 and a declared value of 20 million ALL.

Një tjetër çështje që e ka dërguar Demirajn drejt ‘fundosjes’ është blerja e një automjeti tip "Benz" në vitin 2014, kundrejt çmimit 950 mijë lekë. Komisioni ka konstatuar pamundësi financiare për blerjen e kësaj makine.

Kujtojmë se në vitin 2013, Prokuroria e Tiranës nisi hetimet për gjyqtaren Demiraj për dënimin e vitit 2008 me gjobë 90 mijë lekë ndaj Ardian Prrenjasit për kryerjen e veprës penale “Heqje e paligjshme e lirisë”, parashikuar nga neni 110/1 te K.Penal, pasi ai kishte mbajtur peng të miturin M. A.

Prrenjasi njihet ndryshe si “mostra" i Laprakës.

Në vendimin e saj gjyqtarja pretendonte dënimi ishte i mjaftueshëm për rehabilitimin e 45 vjeçarit dhe nuk ishte i nevojshmë izolimi i tij nga shoqëria.

After he had admitted the crime, he benefited from a 1/3 reduction of the sentence, bringing the fine to 60,000 ALL. But 5 years later, after Judge Demiraj rehabilitated him, Ardian Prrenjasi was arrested for the murder of 11-year-old Julian Çela.

While he was at liberty, Prrenjasi kidnapped another child, and in 2004, as reported in the media, he kidnapped two more children in Librazhd.

It is not known what happened to the investigations against Judge Demiraj, since in 2013 all the institutions were taken to task, while the fate of Julian Çela is still unknown to this day./ BA - CNA.al

Lajmet e fundit nga