LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

He massacred the woman for tummy tuck / "Sante Plus" Hospital is put on tape

2022-10-13 23:12:54, Denoncim CNA

He massacred the woman for tummy tuck / "Sante Plus" Hospital is put

On September 7, we brought the story of a lady who went to a private hospital.


” for tummy tuck, but the result was terrible.

The lady has been living outside of Albania for 22 years and decided to return her stomach, which she had before giving birth, to this hospital in Tirana for 1,900 Euros. After the intervention, the lady said that they did not insert a catheter and she could not be discharged.

As a result, he became bloated and was taken to QSUT for more specialized help. The lady went to "Sante Plus" 5 more times for intervention. The fifth time they also removed the navel.

Në vendin ku jeton, i duhet të bëjë sërish ndërhyrje dhe të riparojë edhe kërthizën. Inspektorati Shtetëror Shëndetësor, fillimisht e gjobiti me 500 mijë lekë spitalin “Sante Plus”, ndërsa më 12 Tetor i vuri shiritin e mbylljes.

Drejtuesit tentuan ta hapin sërish institucionin.

Gazetarja: E dashur nuk të kushton asgjë të më dalësh dhe të më thuash pse keni prekur shenjat e Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor.  

Por inspektorati Shëndetësor i rivuri shiritin sërish sot (13 Tetor).

Gazetarja: Duke qenë se janë prekur shenjat e vendosura nga ju ditën e djeshme, pra nga një grup pune ditën e djeshme, sot situata është një ditë normale në këtë spital, si procedohet në këto raste?

Inspector: In this case, the signs will be placed again and administrative action will be taken against the subject.

In case there will be a repetition of touching the signs by the ISHH against the hospital, there will be a criminal report.

"We hope that all Albanians will understand and understand that this hospital will remain closed until it meets all the conditions set by the ISSH", said the journalist of "Stop". /tvklan.al

Lajmet e fundit nga