LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

He dies in an accident, they steal his phone number!/ The former director threatens the deceased's brother: We will meet!

2022-10-11 21:35:00, Denoncim CNA
He dies in an accident, they steal his phone number!/ The former director
Illustrative photo

In the Fiks Fare show, Sami Lleshi from the village of Gostimë i Librazhdi complains about the former director of the Gostimë Polis United High School.

He confesses to the journalists that at the time when the former director was in charge of the school, another person who does not know him and is not even a resident of the village is registered with the number of his deceased sister.

Z.Lleshi rrëfen se këtë shkelje e ka mësuar ne kohën kur ka shkuar të marrë një vërtetim për vete. Ai i ka kërkuar drejtorit të shikonte edhe emrin e motrës në regjistër . Fletën e regjistrit e ka fotografuar dhe mbi numrin e amzës të motrës figuron emri i një tjetër personi .Sipas tij ky ndryshim është bërë në vitin 2004 dhe këtë shkelje e ka denoncuar në organet ligjore shtetërore. “Media është gjithmonë një hap përpara ndaj kam besim për të kërkuar drejtësi për motrën time të ndjerë” thotë Samiu.

Bashkëpunëtorët e Fiksit takojnë drejtorin aktual bashkë me qytetarin . Drejtori thotë se ka deklaruar në polici të njëjtat gjëra si vetë qytetari,por largohet menjëherë sapo merr vesh që regjistri është fotografuar duke i thënë qytetarit se e ka prerë në besë!Bashkëpunëtorët e Fiksit bashkë me qytetarin takojnë edhe ish drejtorin.Ai është paraqitur në shkollë ditën kur qytetari ka parë këtë shkelje në regjistër, por nuk thotë se kush e ka lajmëruar.

Ish drejtori pranon se është vendosur një tjetër letër në emrin në regjistër gjithashtu thotë se faji do i mbetet atij, pasi asnjë nga personat që ka punuar në ato vite në shkollën e mesme nuk jeton. Ish drejtori tregon se kanë patur shumë problematika të tilla. Kur largohet i kujton qytetarit se për këtë gjë me familjen e tij do hyjë në hasmëri.

Meanwhile, Fix journalists go to school. A teacher tells him that the principal is not there, but in a meeting in Librazhd. The reporter calls the director. In the conversation, the director says that he has nothing more to say. He declared everything to the police. It also admits that the theft of the number of the amza of the person who died is obvious. According to him, the registers are safe despite the fact that they have not yet been seized./tch

Lajmet e fundit nga