Pandemia e Covid/ Kjo valë mund të jetë e fundit!?

23 Korrik 2022, 09:06, Sociale Blerta BRATI
Pandemia e Covid/ Kjo valë mund të jetë e fundit!?
Foto ilustruese

1.OMICRON me nenvariantet e tij, qe aq ngjitës sa preku dhe mbase do të prekë, të gjitha popullatat e botës.

2. Kjo do të çojë në një imunitet të përforcuar!

3. Të gjithë do të jemi më të armatosur pas kalimit të tij!

Mbase do kalojmë ne periudha me te qeta!

Ne do të jetojmë pashmangshmërisht me virusin!

Kjo do të thotë që SARS-CoV-2 do të vazhdojë të evoluojë në drejtim të ngjitjes më të madhe, por më pak virulente, për t'u bërë një koronavirus i zakonshëm, si i ftohti që kapim pa menduar shume për të.

Kjo do të thotë se do kemi arritur në një formë imuniteti kolektiv, imunitet ndaj formave të rënda të sëmundjes.

Lajmet e fundit nga