LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

The problem is not Noizy!

2022-08-16 10:27:00, Opinione Edi Oga

The problem is not Noizy!

Magnificent Noizy concert in Tirana.

The fans were delighted!

The rulers who added votes were pleased!

Enjoyed Noizy and the organizers!

Ata që e zbresin nivelin e diskutimit te personazhi 'Noizy', e kanë gabim. Djaloshi është një biznesmen, i cili ka aftësinë të mbushë një boshllëk, të plotësojë nevojat e fansave të tij për zbavitje dhe 'role model'. Noizy nuk përcakton me paramendim sisteme vlerash moralo-estetike, ai shet ofertën e tij artistike e cila absorbohet nga masat. E vetmja gjë që bën Noizy, është tejkalimi i vazhdueshëm i vetes dhe konkurrencës së tij. Konkurrenca është gjithmonë e më vulgare, kështu që Noizy është i detyruar t'u përgjigjet me të njëjtën gjuhë e madje përtej. Suksesi është i garantuar dhe fansat shtohen, sepse injoranca është gjeneralizuar dhe njeriu ka një prirje të lindur për të përqafuar më shpejt e më fort banalitetet.

Noizy nuk ka asnjë faj.

Noizy ka evoluar. E ka detyruar biznesi. E kanë detyruar turmat.

Noizy - 2011 - "Shooting Star"

"Do you believe me when I say,

I have you as a lucky star,

and when it gets dark,

you light up instantly"!

Noizy - 2021 - "100 Kilos"

He walks like 100 pounds

"We offer transportation under 100 kilos

Pure work has no tricks

White or green, white or green, white or green"

As long as the drug "walks the river" under the auspices of the state of power, Noizy is not to blame for his texts. As long as he has no authority to check those texts, he is within his rights to recite 'thagmas' never heard before!

The problem is not Noizy...!

Lajmet e fundit nga