LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

This is the gang that is ruling you!

2022-08-11 18:56:00, Opinione Oerd Bylykbashi
This is the gang that is ruling you!
The Vice President of the Democratic Party, Oerd Bylykbashi

Today, the so-called "public interest" has turned into an acute public danger. The so-called "public interest", transformed into an autoimmune disease, is killing the public itself and with it the individual interest and rights of each one of us, name by name.

Edi Rama does not stop at the attack he is making on the foundations of what we used to call the "state of law", no further than July 22, 2016.

In its place today, the Unjust State prevails.

Previously Public Private Partnership (PPP), now "Strategic Interest" is the tank with which Edi Rama is trampling everything.

Interesi strategjik po përdoret si Kalë Troje, që në barkun e “interesit publik” të fshihen 10-15 klientët apo ortakët e qeverisë. Interesi strategjik po zhvesh publiken për interesin privat të një grusht klientësh të Ramës.

Në 1945, gjyshërit e këtyre që sot qeverisin e grabitën pronën private me grykën e armëve dhe e quajtën shtetëzim.

E përdorën pronën por nuk guxuan ta merrnin për vete. Sot, nipërit po grabisin prona private me justifikimin e “interesit strategjik”. Që të jenë brenda, zyra e noterisë e quajtur Parlament bën edhe një ligj.

Dhe më pas, atë që grabisin e mbrojnë me Kod Civil dhe gjykatat reformës së tyre që rrezikojnë t’i shërbejnë si sistem imunitar kësaj kleptokracie. Për llustër gjendet edhe ndonjë tip strategjik i huaj që të mbyllë gojën publiku.

The port of Durrës is the manual of strategic robbery. It is enough to open the belly of this Trojan Horse and the world stinks of political filth. There you see how the bowels of politics are messed up.

This is not a story of corruption. Corruption is done in secret, they try to cover it up. This is not even theft, because it is also done secretly.

What they are doing to Durrës and in this case to all of Albania, and not only to us who live today but also to the generations to come, is daylight robbery under the guise of "strategic interest".

Albanians, you have only one strategic public mechanism in your hand to drain this dirty swamp full of ants: you have your vote. Until then, your protest tricks Edi Rama and his gang.

21:29 Opinione Lutfi Dervishi

We did it for 1 lek!

The news that the Transparency Board has reduced the p...

11:09 Opinione Klodian Tomorri

The joker of progress!

He is comparing us with the Prime Minister, just as a ...

Lajmet e fundit nga