"Performancë të degraduar"/ Zoom Video Communication u ndërpre për mijëra përdorues

29 Korrik 2022, 10:03, Tech CNA

"Performancë të degraduar"/ Zoom Video Communication u

Zoom Video Communication pati një ndërpreje dhe si rrjedhojë mijëra përdorues humbën kontaktin.

Ky aplikacion pati gati 10.000 incidente, të raportuara nga vetë përdoruesit të cilët patën probleme me platformën e transmetimit audio.

Në lidhje me këtë problem nuk ka pasur ndonjë sqarim nga kompania, por ajo siç duket është mjaftuar duke thënë vetëm "kompania po përballej me performancë të degraduar."

Ajo madje ka refuzuar dhe t’u përgjigjej kërkesave të mediave ndërkombëtare për sqarime të mëtejshme./CNA.al

Lajmet e fundit nga