“Këtu janë thënë çudira”/ Ahmetaj i “tërheq veshin” Lindita Nikollës

23 Qershor 2022, 12:01, Politikë CNA
“Këtu janë thënë çudira”/ Ahmetaj i
Zv.kryeministri Arben Ahmetaj

Zv.kryeministri Arben Ahmetaj i ka “tërhequr veshin” kryeparlamentares Lindita Nikolla, pasi gjatë fjalës së tij në Kuvend, ka pasur edhe ndërhyrje nga salla.

Ahmetaj ka kërkuar nga kryetarja e Kuvendit që të merren masa, nëse deputetët do të vijojnë të flasin nga vendi.

“Këtu janë thënë çudira dhe nuk jeni ngritur ndonjëherë. Po vazhdon një raporton. Po. Faleminderit. Qetësohuni që të vazhdojë pjesa tjetër. Këtu çfarë nuk është thënë, jemi sharë nga të gjitha anët, tani po na tregon, u mërzitët për lukuninë. Hajde tashi kot tashi. Të lutem kryetare nëse vazhdojnë që të flasin nga vendi, duhet të marrësh masë. Administrata publike përbën themelet me të cilat zbatohet çdo nismë, çdo reformë dhe çdo iniciativë në drejtim të zhvillimit të vendit. Sot duhet të prezantoj progresin dhe masat e marra. Reforma e administratës publike ka një kornizë strategjike. Qëllimi i kësaj strategjie është për përgjegjshmëri… Falë bashkëpunimit me të gjitha institucionet deri tani janë vënë në zbatim gati 100% e aktiviteteve. Sa i përket shërbimit civil si një nga komponentë themelore sot kemi një platformë të qartë . Në raportet e partnerëve ndërkombëtarë, në nëntor 2021 Shqipëria është vlerësuar maksimalisht…Raporti e vlerësoi Shqipërinë”, tha Ahmetaj./CNA.al

Lajmet e fundit nga