LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The Sante Plus hospital took the patient to the brink of death after aesthetic interventions, the Turkish doctor disappears

2022-09-07 21:25:00, Denoncim CNA
The Sante Plus hospital took the patient to the brink of death after aesthetic
Illustrative photo

The show Stop on Tv Klan denounced the case of a citizen who had gone to the Sante Plus hospital to remodel the abdomen, but did 5 other interventions due to unprofessional work and the problems that caused you as a result of this intervention.

The reporter of Stop, Domenika Bajraktari, went to the Sante Plus private hospital, but the Turkish surgeon had disappeared and the doctors who came for clarification, had no knowledge of the case. The hospital administrator suffices to say that the catheter is not placed in all cases.

Mjeku: Ndërhyrja sigurisht kryhet nga mjekë, që nuk janë shqiptarë dhe vijnë posaçërisht nga Turqia. Unë në fakt kam një dijeni vetëm të përgjithshme për rastin, sepse unë bëj rojet e natës dhe nuk kam qenë në asnjë turn nate. Presim kolegen, që të vijë.

Gazetarja: Doktor! Kjo është situata e pacientes!

Mjeku: Nuk mund të përgjigjem për diçka, që nuk e kam kryer. Unë thashë, që bëj turnet e natës dhe nuk kam qenë në asnjë rast.

Gazetarja: Eshtë e pamundur Administratore, që të flasim me një mjek, që bën turn nate dhe nuk ka dijeni për rastin. Ndërkohë zonjës ia ka bërë operacionin një doktor turk, që me dijeninë time, nuk është më këtu. Është e vërtetë kjo?

Adminstratorja: Është e vërtetë!

Gazetarja: Nuk i është vendosur kateteri zonjës.

Anestezisti: Kateteri nuk i vendoset të gjithëve, vetëm atyre, që kanë probleme i vendoset.

Gazetarja: Sa ditë duhet të qëndronte regjim shtrati?

Mjeku: 3-4 ditë regjim shtrati!

Gazetarja: Në 3-4 ditë regjim shtrati…

Mjeku: Jo regjim shtrati, se ne pacientet i ngremë 4 orë pas ndërhyrjes, nuk i mbajmë regjim shtrati.

Gazetarja: Pse pacientëve të tjerë ua keni vendosur?

Mjeku: Nuk i vendoset të gjithëve kateteri! Aty ku mendojmë ne, që mund të zgjasi e vendosim.

Gazetarja: Si është paraqitur situata e saj shëndetësore?

Mjeku: Atë do ta thotë ajo mjekja, që e ka ndjekur.

Gazetarja: Kush është mjeku, që e ka ndjekur?

Administratorja: Atëherë të lëmë nesër një takim me mjeken, që e ka ndjekur, që të flasim gjerë e gjatë!

Ndërsa Stop interesohej për këtë çështje, në ambientet e spitalit takuam një tjetër qytetare, e cila na tregoi eksperiencën e saj me të njëjtën ndërhyrje. Po kështu kunata e saj kishte përjetuar një përvojë të pakëndshme me vendosjen e balonit në stomak.

"When I came here, I came with my sister-in-law, she came from England to put the balloon, they told her that you have to make the payment. Make the payment, wait, the doctor is coming, there was a problem, wait, you won't do it now. We made the payment, there is nothing, he said that he will come back. How will we come back when we paid all those lek? We insisted that they came, then they also left us the schedule in the afternoon. Here comes my part to reshape the belly. I come here and make the payment. I barely did the surgery and when I look at the result it was not what I expected. I paid 2,000 Euros for this and when I come to have my abdominal re-examination they tell me that you will have to wait for some time, at least 3-4 months for the result. Even when I asked the doctors who are in this field, they told me that you don't have any good results. The surgeon was a shame", says the other citizen. /tvklan.al

Lajmet e fundit nga