LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Shëndeti, dhurata më e çmuar/ Në muajin mars, Spitali Amerikan ofron paketën dedikuar gruas

3 Mars 2023, 15:09, Shëndeti CNA

Shëndeti, dhurata më e çmuar/ Në muajin mars, Spitali

E keni treguar ndonjëherë dashurinë duke dhuruar “shëndet”?

Me paketën e "check up"-it dedikuar gruas, që ofron Spitali Amerikan, ju e keni këtë mundësi. Për festat e 7-8 Marsit, por edhe gjatë gjithë këtij muaji, mësueses, nënës, apo bashkëshortes mund t’i dhuroni diçka vërtet me vlerë jo vetëm për të tashmen, por edhe për një të ardhme të shëndetshme.

Gjatë gjithë muajit mars, paketa e ofruar nga Spitali Amerikan vjen me çmimin preferencial prej 7 000 lekësh dhe përfshin ekzaminimet:

-          Mamografi / Eko mame (bilaterale)

-          Paptest

-          Kulturë Vaginale

-          Gjak Komplet

-          Urinë Komplet

-          Vizitë e përgjithshme

Me një paptest një grua mund të parandalojë e identifikojë në kohë një tumor të qafës së mitrës, i cili në stadet e para është lehtësisht i trajtueshëm.

Me një eko apo mamografi, një grua mund të kapë në kohë një tumor të gjirit, i cili sot është një nga tumoret më të rrezikshme te femrat.

Analizat e urinës dhe gjakut janë të rëndësishme në diagnostikimin e problematikave të ndryshme shëndetësore. 

Spitali Amerikan ua sjell grave dhe vajzave të gjitha këto ekzaminime si një paketë të vetme duke përfshirë edhe një vizitë te mjeku i përgjithshëm.

Për nënën, gruan, motrën bëj dhuratën më të mirë, shëndetin! Kujdesuni për të, dhuro Check Up!

Për më shumë informacion ose vizitë me mjekët tanë kontaktoni në 042357535 ose klikoni në: rezervime.spitaliamerikan.com

Spitali Amerikan, përqafoje jetën!

Lajmet e fundit nga