LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Ndryshojnë çmimet e karburanteve/ Zbardhet vendimi i Bordit të Transparencës

6 Korrik 2022, 09:50, Aktualitet CNA

Ndryshojnë çmimet e karburanteve/ Zbardhet vendimi i Bordit të

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve.

Bordi i Transparencës në datë 6 korrik 2022, në mbledhjen e radhës vendosi të ulë çmimin e naftës me 9 lekë për litër dhe çmimin e benzinës me 12 lekë për litër, ndërsa çmimi i gazit nuk ndryshon.

Vendimi i Bordit:

?Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gasoil i standardit SSH EN 590 të jetë jo më shumë se 243 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 231 lekë/litër.

?Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit benzinë e standardit SSH EN të jetë jo më shumë se 229 lekë/litri,ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 217 lekë/litër.

?Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gaz, të jetë 81 lekë/litri me pakicë dhe i shitjes me pakicë 69 Lekë /litri.

????Çmimet e caktuara nga Bordi do të hyjnë në fuqi sot, datë 6 korrik, ora 18.00 p.m dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

??Tërheqim vëmendjen e çdo operatori të shitjes me shumicë dhe pakicë të nënprodukteve të naftës mbi detyrimin e zbatimit të këtij vendimi.

????Në rast të shkeljeve të konstatuara nga operatorë të ndryshëm do të vendoset pezullimi i aktivitetit.

????Jemi në monitorim të vazhdueshëm të ecurisë së bursave, me qëllim reagimin sa më të shpejtë.

Lajmet e fundit nga