LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Horoskopi për financat/ Si do të jetë java e ardhshme për xhepat tuaj

22 Maj 2022, 08:01, Horoskopi CNA

Gjatë javës, shmangni blerjen e sendeve luksoze, përveç rasteve kur ato janë të rëndësishme për familjen tuaj. Kurseni dhe shpërndani burimet tuaja financiare me mençuri.

Shumë plane interesante mund të lindin ose të bëhen gjatë këtyre shtatë ditëve për të ardhmen e afërt, dhe me siguri do të gjeni intuitivisht lëvizjen më të mirë për t’i zbatuar ato. Kjo do të sjellë burime të mira financiare për ju.

Java do të jetë e favorshme për zhvillimin tuaj profesional, karrierë apo biznes. Do të shpenzoni para për blerjet që janë të rëndësishme për pamjen tuaj apo aktivitetet në të cilat jeni angazhuar.

Do të keni mjaftueshëm detyra lidhur me paratë apo dokumente të ndryshme financiare. Janë të mundshme bisedat apo veprimet e përbashkëta me një grua të cilat do të jenë të rëndësishme për buxhetin tuaj personal apo familjar, si dhe për biznesin tuaj, nëse keni një të tillë.

Gjatë këtyre shtatë ditëve mund të gjendeni në një situatë shumë të pakëndshme, veçanërisht nëse puna juaj është në njëfarë mënyre e lidhur me paratë ose dokumentet financiare. Në përgjithësi, java premton të jetë e favorshme për ju në zgjidhjen e çështjeve financiare përmes të cilave prisni të merrni para ose të fitoni të ardhura të reja.

Do të jeni shumë të interesuar për çështjet e tyre financiare, zhvillimin e tyre, mundësinë e zgjerimit të ndonjë aktiviteti nga i cili marrin të ardhura dhe të tjera.

Gjatë javës 23 – 29 maj do të keni interes të angazhoheni më seriozisht në veprime që lidhen me interesat tuaja pronësore apo materiale. Këto angazhime mund të lidhen me dikë që do t’ju ndihmojë në njëfarë mënyre ose do të punojë me ju.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të prisni të arrini një marrëveshje ose të merrni para. Kjo mund të bëhet përmes dikujt në familjen tuaj, por mund të bëhet edhe përmes një përfaqësuesi të një banke, taksash.

Çështjet dhe interesat tuaja financiare nuk do të mbeten në plan të dytë dhe disa prej jush që do t’i përkufizonim si punëtorë do të kenë mundësi të gëzojnë rezultate serioze në këtë drejtim.

Java do të përfshijë disa prej jush në çështje trashëgimie, veprime që lidhen me pasurinë . Kjo është një javë e rëndësishme në aspektin material dhe pasuror, në të cilën do t’ju duhet të veproni mirë, me arsye dhe mençuri në vendimet tuaja.

Çështjet tuaja financiare këtë javë do të jenë të vështira për t’u kuptuar nga të dashurit tuaj, veçanërisht nëse jeni fokusuar në realizimin e diçkaje që është më e rëndësishme për ju në këtë fazë se për këdo tjetër.

Gjatë javës 23 – 29 maj do t’ju kërkohet të vlerësoni më me kujdes kontratat dhe njohjet tuaja.  Kujdes nga angazhimet dhe premtimet që do të bëni gjatë këtyre shtatë ditëve pasi mund të ndikojnë te burimet tuaja financiare./ CNA.al

Lajmet e fundit nga