E shumëkërkuar nga të gjithë/ Twitter po teston një opsion të ri  

11 Prill 2022, 10:24, Tech CNA
E shumëkërkuar nga të gjithë/ Twitter po teston një

Twitter po teston një veçori të re që i lejon përdoruesit të mund tw heqin tagun nw një postim në të cilin janë përmendur, duke i shpëtuar temave të padëshiruara.

‘Unmention’ ka qenë një veçori e kërkuar gjerësisht nga përdoruesit të etiketuar rregullisht në tweet.

Ky opsion është eksperimental dhe i kufizuar për përdoruesit e faqes në Twitter tani për tani, por mund të shpërndahet në platforma të tjera në të ardhmen.

Lajmet e fundit nga