LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Lëvizje të reja në Qeveri/ Rama firmos një tjetër ndryshim

24 Dhjetor 2021, 13:23, Politikë CNA
Lëvizje të reja në Qeveri/ Rama firmos një tjetër

Është liruar nga detyra zëvendës-ministrja e Financave dhe Ekonomisë Dajna Sorensen.

Vendimi është marrë në mbledhjen e Këshillit të Ministrave këtë të premte.

Në vend të saj është emëruar Olta Manjani.

EMËRIM NË DETYRË

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, ?Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave?, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Znj. Olta Manjani emërohet zëvendësministër i Financave dhe Ekonomisë.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

K R Y E M I N I S T R I
EDI RAMA

LIRIM NGA DETYRA

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, ?Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave?, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Znj. Dajna Sorensen, zëvendësministër i Financave dhe Ekonomisë, lirohet nga kjo detyrë.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

K R Y E M I N I S T R I
EDI RAMA

Lajmet e fundit nga