LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Vakancat në SPAK/ KLP cakton datën e intervistave, ja kush janë dy kandidatët

22 Korrik 2021, 17:02, Aktualitet CNA
Vakancat në SPAK/ KLP cakton datën e intervistave, ja kush janë

Këshilli i Lartë i Lartë i Prokurorisë në kuadër të procesit të vlerësimit të kandidatëve për prokuror në Prokurorinë e Posaçme, ka njoftuar kandidatët për t?u paraqitur në intervistë.

Përmes një njoftimi, KLP komunikon se intervista me secili kandidat do të zhvillohet nesër prej orës 09:00 të mëngjesit dhe do të zgjasë secila për 30 minuta.

Sipas KLP, dy kandidatët e përzgjedhur Adnan Xholi dhe Dorina Bejko plotësojnë kushtet ligjore dhe kriteret etike e profesionale.

NJOFTIM

Këshilli i Lartë i Prokurorisë, në vijim të procesit të vlerësimit të kandidatëve për prokuror në Prokurorinë e Posaçme, njofton se në datën 23.07.202, tek Poli i Drejtësisë, duke filluar nga ora 9.00, do të zhvillohen intervistat me kandidatët.

Me datë 18.05.2021, KLP ka shpallur dy vakanca për ngritjen në detyrë të prokurorëve në Prokurorinë e Posaçme. Brenda afatit të përcaktuar , kanë shprehur interes dy kandidatët z. Adnan Xholi dhe znj. Dorina Bejko.

Pas verifikimit të plotësimit të kushteve ligjore nga ana e Komisionit të Posaçëm për ngritjen në detyrë si prokurorë në SPAK, Këshilli miratoi me vendim nr.195, datë 09.06.2021, listën e kandidatëve që plotësojnë kushtet ligjore dhe mund të vazhdojnë procesin e vlerësimit e kritereve të posaçme etike dhe profesionale si më poshtë:

Adnan Xholi

Dorina Bejko.

Intervistat do të zgjasin rreth 30 minuta për secilin kandidat dhe do të regjistrohen me audio dhe video.

 

Lajmet e fundit nga