LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Born with a vagina and testicles/ Australian girl shocks: It hurt when...

2022-11-27 15:49:00, Kuriozitete CNA
Born with a vagina and testicles/ Australian girl shocks: It hurt when...
Blume

A woman named Blume, who lives in Melbourne, Australia, thought she was born biologically female. But when she went to the doctor at age 16, she learned that she was born with a combination of male and female biological characteristics. 

Speaking on the I Have News for You podcast for News Au, Blume revealed that she was born with a vagina and testicles on her body. Expressing that her sex life has become a painful experience, Blume spoke openly about her experiences to those who were in the same situation as him.

Creating awareness

Blume synon të rrisë ndërgjegjësimin për gjendjen e rrallë dhe flet për proceset që duhen kaluar për ta bërë seksualitetin pa dhimbje për ata që nuk zgjedhin të bëjnë një operacion si ai.

Duke thënë se ka lindur me një vaginë krejtësisht të paformuar, Blume tha: “Nuk kam bërë asnjë operacion. Kështu që mund të kisha hequr testikujt e mi, por vendosa t'i mbaj ato. 

Ata nuk më shqetësojnë vërtet. Unë kisha një vaginë të formuar jo të plotë dhe mjeku im rekomandoi që të bëja një operacion për veten time duke përdorur një proces të quajtur zgjerim. Mund ta përshkruaj dilatimin si proces i përpjekjes për të krijuar një vaginë. 

Ishte e nevojshme që unë të kisha një përvojë të duhur seksuale.

 “Është një proces i pakëndshëm, por në fund, unë kam qenë në gjendje të përjetoj marrëdhënie seksuale me më pak dhimbje,” tha ajo.


Stating that the dilation process was painful for her, Blume said:

"Now I can have a relationship as a heterosexual woman. I am proud of myself. I am comfortable and happy. I absolutely refuse to have surgery. I love myself the way I am," she said. /CNA.al

Lajmet e fundit nga