LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The Transparency Board changes the fuel price again/ How much oil, gasoline and gas will be sold

2023-03-14 16:53:00, Ekonomi CNA

The Transparency Board changes the fuel price again/ How much oil, gasoline and

Decision of the Transparency Board 14.03.2023 The decisions of the Transparency Board on March 14, 2023 have price changes from the one determined in the last meeting.

Referring to the data related to the Platts stock exchange dated 13.03.2023, we have changes in the price from that determined in the last meeting, specifically it turns out that the price (FOB/MED $ Ton) of Gasoline is 829, -30 as of 7.03.2023, $ / Ton, while the price of Gasoil/Diesel is 790, -29 as of 7.03.2023, $/Ton. The BSH exchange rate has decreased to 107.25 (-0.76 from 03.7.2023).

As a result, the prices set are:

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gasoil i standardit SSH EN 590 të jetë jo më shumë se 189 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 177 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit benzinë e standardit SSH EN të jetë jo më shumë se 186 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 174 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gaz, të jetë 76 lekë/litri me pakicë dhe i shitjes me shumicë 64 lekë/litër për automjetet.

Çmimi i gazoilit për peshkim është vendosur 95 lekë/litër.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hyjnë në fuqi në datë 14 Mars 2023, ora 18.00, dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

The transparency board since its creation has strictly followed in its decisions the movement of the Platts Mediterranean exchange for diesel, gasoline, as well as the official invoices of the operators.

The Ministry of Finance and Economy feels the obligation to clarify public opinion that not every movement of the crude oil exchange is reflected at the same time and to the same extent in the diesel and gasoline exchange./ CNA.al

 

 

 

 

 

Lajmet e fundit nga