LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

The Transparency Board changes the price of fuel/ How much will be sold from today

2023-03-08 16:28:00, Ekonomi CNA

The Transparency Board changes the price of fuel/ How much will be sold from

The Transparency Board has changed fuel prices.

From 18:00, fuel will be sold as follows:

Diesel: 193 ALL/liter, decreasing by 4 ALL.

Gasoline: 190 ALL/liter.

Gas: 80 ALL/liter.

Notice of the Transparency Board:


Decision of the Transparency Board - 08.03.2023

The decisions of the Transparency Board on March 8, 2023 have price changes from the one determined in the last meeting.

As a result, the prices set are:

The retail price of the gasoil by-product of the SSH EN 590 standard should be no more than 193 ALL/liter, while the wholesale price no more than 181 ALL/liter.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit benzinë e standardit SSH EN të jetë jo më shumë se 190 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 178 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gaz, të jetë 80 lekë/litri me pakicë dhe i shitjes me shumicë 68 lekë/litër për automjetet.

Çmimi i gazoilit për peshkim është vendosur 99 lekë/litër.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi në datë 8 Mars  ora 18.00, dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

Bordi i transparencës që në krijimin e tij i është përmbajtur me përpikmëri në vendimet e tij lëvizjes së bursës Platts të Mesdheut për gazoilin, benzinën, si dhe faturave zyrtare të operatorëve.

The Ministry of Finance and Economy feels the obligation to clarify public opinion that not every movement of the crude oil exchange is reflected at the same time and to the same extent in the diesel and gasoline exchange./ CNA.al

Lajmet e fundit nga