LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Death of 17-year-old in accident / Mother between tears: Ana wants to rest peacefully ...

2022-06-21 21:35:17, Denoncim CNA
Death of 17-year-old in accident / Mother between tears: Ana wants to rest
Mother and victim Ana Duro

"Stop" provided the file of the accident in Borsh in March 2019, as a result of which a 17-year-old girl lost her life. The file lacks photos of the moment of the accident, when the car was inside the canal overturned.

Lawyer Zaçe Islami, who represents the girl's mother, revealed details of the inaccuracies in the investigation.

" It has become a marathon. The prosecutor of the case is guilty that the place of the crime, the place of the event, has not been identified. They did not give us pictures of the car at the scene. " The evidence was destroyed by order of the prosecutor ", said the lawyer.

I dashuri i vajzës Roberto Dhuli, në fillim ka treguar se ka dalë nga ana e pasagjerit.

“Shpjegimet që dha shoku i vajzës në gjykatë me konkluzionet e ekspertit bien në kundërshtim me njëri-tjetrin. Personi i vetëm dëshmitar i kësaj ngjarjeje është shoku i vajzës dhe prokurori është bazuar vetëm në dëshmitë e tij”.

Por ekspertët thonë, se djali ka dalë nga ana e shoferit sepse nga ajo anë xhami ishte hapur, ndërsa ana e pasagjerit ishte i mbyllur. Kjo vërtetohet edhe nga fotot e makinës pas aksidentit.

“Mjeku ligjor i Sarandës ka dhënë një vlerësim të përciptë. Një pijanec, një njeri me vese dhe po ka kundërshtime të ankohet për mua. Mjekoligjori thotë që është mbytur me ujë. Zotëri ju duhet të pyesni mjekë ekspertë kriminalistë që në rast të tillë bëhen disa ekzaminime mjekësore”, tha avokati.

Detaje të tjera janë zhdukja e dëshmitarëve, që kanë qenë aty pas aksidentit. Dy policët e komisariatit Himarë nuk janë thirrur në gjyq për zbardhjen e ngjarjes.

“Nuk dimë dy policët e parë që kanë ardhur në vendngjarje se në dokumente thuhet që kanë ardhur dy policë nga Komisariati i Himarës. Nuk ka asgjë. Të tëra janë mbuluar, të tërave u është vënë kapak. Kjo është fatkeqësia më e madhe në këtë vend, që nuk duan të zbulojnë krimin”, u shpreh avokati.

Nëna e vajzës së ndjerë ka pyetur në komisariatin e Policisë Himarë në lidhje me emrat e policëve. Por ata nuk figurojnë aty.

Mamaja e vajzës – ky Alban Gjiknuri është polic këtu tek juve?

Shefi i Komisariatit – Alban Gjiknuri?!…Jo, s’ka Alban Gjiknuri këtu.

Mamaja e vajzës – Po ky Lavdim Goxhaj?

Chief of Police Station - No!

The girl's mother - Here she says "she was a policeman at the Himara police station, Lavdim Goxhaj"…

Commissariat Chief - No, he's not here…

But another witness has also disappeared from the file altogether.

"Only Robert Dhuli came to the hall. Has not made any proper investigation. I asked for the scene experimentation to be done at the scene. "The person would come and he would explain to us where the car came from, what was the reason for putting it in the canal", said the lawyer.

"Ana wants to rest quietly. I went to fight for 4 years and I can not do anything, I am tired of this. I am a mother and who is a mother understands me very well. I just ask for justice. 17 years old, angel, I do not know more, I do not know what to say more ", said the mother of the deceased./tvklan.al

Lajmet e fundit nga