LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

After the ordeal of the residents/ Unauthorized construction at Ura e Tabakê is demolished

2022-11-29 22:18:29, Denoncim CNA

After the ordeal of the residents/ Unauthorized construction at Ura e

Regarding the problem of construction without a permit in the Ura e Tabakeve area, the journalist of the investigative show "Stop" on TV Klan is interested in the specialist of the area, Agim Meçe, who forwards her to Police Station number 1.

Preng Bërdufi himself, the person who is building, declares that he does not have any documents and that he did the construction with his own head, and for this he was fined 1 and a half million lek, but the construction was not destroyed.

Journalist: I am Odeta, a journalist from the show "Stop" and I have a problem: After the "Bridge of Trays" we are talking about this unauthorized construction of Preng Bërdufi.

Specialisti i zonës Agim Meçe: Kalo në Komisariat merr sqarim!

Gazetarja: Ju si specialist i zonës, çfarë pune kemi bërë?

Specialisti i zonës Agim Meçe:  Ju lutem! Ju lutem, kaloni në Komisariatin nr. 1, për të sqaruar situatën situatën! Faleminderit!

Për këtë problematikë, vihet në dijeni nga “Stop” Policia Bashkiake.

Gazetarja: Ti si Polici Bashkiake, a e ke njoftuar IMT-në për këtë situatë?

Polici Bashkiak: Po, po, po, po, po, po! Ne njoftojmë Inspektoriatin Ndërtimor, ato kanë strukturat e veta që bëhet vlerësim: Është me leje, është pa leje, është ndërtim është etj, etj… Po normalisht drejtohuni sallës operative të policisë Bashkiake!

Pas bisedën me Policinë Bashkiake, gazetarja e emisionit “Stop” komunikon me sallën operative.

Gazetarja: Jam Odeta nga emisioni investigativ “Stop”. Doja të bëja një denoncim për ndërtim pa leje, ku mund të drejtohem?

Salla operative: Mund të na thoni edhe neve, ju çojmë shërbimet e policisë. Çfarë vendi je?

Gazetarja: Tek Njësia 2 pas “Urës së Tabakëve”.

Salla operative: Ne po çojmë shërbimin aty dhe kur të vijë shërbimi, mund të kontaktoni me shërbimin tek Njësia 2, tek Ura e Tabakëve! Gjithë të mirat! Mirupafshim!

Maringlen Qato, Drejtor i IMT-së shprehet se nuk ishte në dijeni të rastit, por do të marrë masa dhe do të veprojë.

Mariglen Qato: You just told me, but I don't know his past. If he has received a fine, he has received a demolition decision, and if he has received a demolition decision and it has not been executed until now, it will absolutely be executed now.

After that, IMT entrusted Preng Bërdufi with the task of demolishing the construction of the second floor and the demolition was carried out under the supervision of IMT inspectors.

Dajana Prifti: A very big thank you for your show and Tv Klan. This is the result that the demolition of this construction crime has begun. We had been sorting through the doors of the police station and IMT for 2 years and finally found a solution from your show.

Gjergji Kola : I thank the show "Stop" for solving this big problem for us./ tvklan.al

Lajmet e fundit nga