LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Loan and an apartment / Modest Wealth of Gledis Nano

2022-06-29 10:45:00, Vetingu CNA
Loan and an apartment / Modest Wealth of Gledis Nano
General Director of Police, Gledis Nano

Gledis Nano took over the post of Director General of the State Police, in October 2021.

Nano has received a number of accolades for his previous work as an agent and as a counterterrorism leader.

In terms of property, according to the data of Open Spending Albania, it turns out that Gledis Nano owns an apartment bought in 1995, with an area of ??78.9 m2, where he owns a share of 25%.

It also turns out that Nano owns 1/7 of some land, property for which he has a contract with a construction firm,

Në total Nano,  deklaron 2 burime të ardhurash, pagën e tij dhe të bashkëshortes,  1 apartament, para cash në banesë në vlerën e 1.5 mln lekësh, 2 makina, por  edhe një  kredi me vlerë 1 000 000 lekë.

Më poshtë po sjellim pasurinë e tundshme dhe të patundshme të deklaruar nga numri një i Policisë, Gledis Nano deri në vitin 2020.

Loan and an apartment / Modest Wealth of Gledis Nano

Viti 2016 (Deklarata fillestare)

Ap banimi 78.9 m2 blerë në vitin 1995 me vlerë 1 700 000 lekë, përfituar nga privatizimi në qytetin e Elbasanit.

1/7 e tre sip toke, të cilën nuk e deklaron.

Automjet Toyota blerë në vitin 2015 me vlerë 5 500 euro.

Kontratë sipërmarrje nënshkruar me 6.09.2012 për vënien në dispozicion të shoqërisë ndërtuese “2AL”, për të përfituar 31.5 % të ndërtimit.

Automjet tip Scoda blerë në vitin 2016 me vlerë 16 655 euro.

Automjet tip Ford Focus blerë nga babai në vitin 2014, me vlerë 2 500 euro.

Gjendje cash ne banesë në shumën 1 400 000 lekë.

Bizhu të ndryshme të trashëguara nga paraardhësit e bashkëhortes, të pvalerësuara.

Viti 2016 (Deklarata vjetore)

Shitur automjeti Scoda në shumën 16 655 euro.

Blerë automjet Mercedez me vlerë 2 900 euro.

Viti 2017

Shitur automjeti Toyota me vlerë 5 500 euro.

Shitur automjet Mercedez Benz me vlerë 980 000 lekë.

Kredi konsumatore në emër të bashkëshortes për rikonstruksionin e banesës së prindërve të bashkëshortes në shumën 1 000 000 lekë.

Depozitë bankare në emër të vëllait në shumën 5 000 euro. Burimi: nga shitja e automjetit dhe dhënë hua vëllait.

Viti 2018

Blerë automjet nga vëllai në shumën 1 000 euro.

Blerë automjet Volvo në emër të vëllait në shumën 10 500 euro.

Zgjidhja e kontratës me kompaninë ndërtuese për dhënien e sipërfaqes për ndërtim, nënshkruar në vitin 2012.

Viti 2019

Account balance in the amount of ALL 2,100,000.

Viti 2020

Bank deposit, in the amount of 13,000 euros.

Venture contract signed with a construction company for an area of ??6,750 m2 with a 32% share.

Cash balance, 900,000 ALL.

The repayment of the consumer loan of 1 000 000 lekë continues, the obligation is 432 930 48 lekë./ CNA.al

Lajmet e fundit nga