LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Etleda Çifte's lawyer, promiscuous mouth / Reveals the scandal in Vetting: How the judges were dismissed

2022-11-11 11:21:00, Vetingu CNA

Etleda Çifte's lawyer, promiscuous mouth / Reveals the scandal in

History repeats itself with justice for Etleda Çiften. As in the first instance of the GJKKO, when the panel of judges was Erion Bani, who was investigated in Vetting by the Couple, also in Appeal, there is another judge investigated in re-evaluation by the same.

He is judge Dhimitër Lara, who resigned from the judging panel in today's session.

Her lawyer has released his tongue, while also shedding light on a scandal that, as he has declared, weighs heavily on his client, Etleda Çifte.

He said that they removed the judges from the north and left those from the south, as they waver and obey.

Gjyqtarët dhe prokurorët janë shkarkuar nga Vettingu, pra nga Komisioni ku bën pjesë edhe klientja e tij, Etleda Çiftja.

“Duke qenë se as prokuroria as gjykata nuk na pranuan si pjesë të procesit, bëmë ankim në Gjykatën e Apelit dhe vendosi të na thërrasë. U kërkua qëndrimi i palëve, jemi në kushtet që jemi kallëzuesi dhe viktima. Pra Kushtetua e Shqipërisë nuk ka asnjë vlerë, e vetmja vlerë që ka është që në momentin që të ndërpritet energjia apo të mos ketë as ujë për tu larë, i shërben me fshi b*thën me të.

All the honest judges have been removed and they have left these who waver. So, they removed the entire northern part of Albania and left those in the south who obey the orders. Now Judge Lara has resigned and we will be here again on December 2nd. We will continue until the court pronounces. All procedures have been violated and the case must be returned to the court of first instance. These judges are the ones who convict you and the same ones who release you", said the lawyer. /CNA.al

Lajmet e fundit nga