LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

The Transparency Board issues the new prices/ How much oil and gasoline will be sold

2022-11-29 21:48:00, Ekonomi CNA

The Transparency Board issues the new prices/ How much oil and gasoline will be

The Transparency Board changed fuel prices again today.

According to the decision, it was determined that oil will be sold at 206 Lek, gasoline at 191 Lek and gas at 71 Lek.

Transparency Board decision:

The decisions of the Transparency Board on November 29, 2022 have price changes from the one determined in the last meeting.

As a result, the prices set are:

The retail price of the gasoil by-product of the SSH EN 590 standard should be no more than 206 ALL/liter, while the wholesale price no more than 194 ALL/liter.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit benzinë e standardit SSH EN të jetë jo më shumë se 191 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 179 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gaz, të jetë 71 lekë/litri me pakicë dhe i shitjes me shumicë 59 lekë/litër për automjetet.

Çmimi i gazoilit për peshkim është vendosur 112 lekë/litër.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi në datë 30 Nëntor, ora 12.00, dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

Bordi i transparencës që në krijimin e tij i është përmbajtur me përpikmëri në vendimet e tij lëvizjes së bursës Platts të Mesdheut për gazoilin, benzinën, si dhe faturave zyrtare të operatorëve.

Ministria e Financave dhe Ekonomisë ndjen detyrimin të sqarojë opinionin publik se jo çdo lëvizje e bursës së naftës bruto reflektohet në të njëjtën kohë dhe në të njëjtën masë në bursën e gazoilit dhe benzinës./ B.A. - CNA.al

09:52 ECONOMY

Bitcoin bie

Një numër i monedhave të qëndrueshme, si dhe altcoin t...

Lajmet e fundit nga