LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Kur shesin Sali Berishën, sa mendohen me të shit ty, demokrat...?

29 Shtator 2021, 14:00, Opinione CNA
Kur shesin Sali Berishën, sa mendohen me të shit ty, demokrat...?

Nga Gent Strazimiri

Nuk ka një “çështje Berisha” në PD!

Ka një ÇËSHTJE EKZISTENCIALE PËR PD DHE DEMOKRATËT:

* qëndrimi ndaj NJERIUT TË NDERSHËM, të shitur për interesa të ulta!

Sali Berisha është thjesht ilustrim i saj.

– Nuk ka një “hall të Sali Berishës” në PD!

Ka një ÇËSHTJE EKZISTENCIALE PËR PD DHE DEMOKRATËT:

* qendrimi ndaj DEMOKRATIT PA KOMPROMIS, të shitur për interesa të ulta!

Sali Berisha është thjesht ilustrim i saj.

– Nuk ka një “siklet Sali Berisha” në PD!

Ka një ÇËSHTJE EKZISTENCIALE PËR PD DHE DEMOKRATËT:

* qëndrimi ndaj pro-amerikanizmit historik, të papërsëritshëm, të palëkundur, të shitur për interesa të ulta, nga njerëz që vetëm pro-amerikanizmit nuk po i kontribuojnë.

Sali Berisha është thjesht ilustrim i saj!

– Nuk ka një “pengesë Sali Berisha” për të ardhmen e demokracisë në Shqipëri!

Ka një ÇËSHTJE EKZISTENCIALE PËR PD DHE DEMOKRATËT:

* qëndrimi ndaj “Ardian Dvoranit kampion demokracie” dhe eshtrave të martirëve të shitura për pazare të ulta.

Sali Berisha “minues demokracie” ështe thjesht ilustrim i saj!

Sali Berisha, nëse do kishte një “hall” a “siklet”, do ishte fshehur si të gjithë ata “memecë” që u bëjnë bisht kamerave, gazetarëve, madje edhe demokratëve e, që recitojnë vetëm tekstin që vjen me whatsapp…

Sali Berisha, si çdo njeri i ndershëm, demokrat i palëkundur, pro-amerikani “par excelence”, ka zgjedhur përballjen në rrugë gjyqësore, jo fshehjen e as retorikën politike…

ÇËSHTJA EKZISTENCIALE e PD është BETEJA JOTE DEMOKRAT I PALËKUNDUR, NJERI I NDERSHËM, ANTI-KOMUNIST, PRO-AMERIKAN që në gen!

Sali Berisha është thjesht ilustrim i saj!

Kur guxojnë të shesin Sali Berishën, sa sekonda mendohen me të shit ty?

#qëndro_në_këmbë_demokrat

#asnjë_hap_pas

 

13:13 Opinione

Kur "vret" babën!

Nga Artan FugaKryetarët e partive jam i bindur që nuk e kanë...

Lajmet e fundit nga