LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Mendimi i qytetarëve për Parkun e Liqenit, Sheshin Skënderbej dhe Pazarin e Ri

2023-02-24 22:34:45, Sociale CNA
Mendimi i qytetarëve për Parkun e Liqenit, Sheshin Skënderbej dhe
Foto ilustruese

57.6% e kryeqytetasve kanë mendim pozitiv lidhur me vlerësimin e punës së Bashkisë Tiranë lidhur me Parkun e Liqenit. 23% e kryeqytetasve janë neutral lidhur me vlerësimin e punës së Bashkisë Tiranë lidhur me Parkun e Liqenit. Ndërsa 17.7% e qytetarëve kanë mendim negativ lidhur me vlerësimin e punës së Bashkisë Tiranë lidhur me Parkun e Liqenit.

Tek ata që kanë mendim pozitiv lidhur me vlerësimin e punës së Bashkisë Tiranë lidhur me Parkun e Liqenit 82.2% janë votues të PS, 24.5% janë votues të PD dhe 40.7% janë të pa identifikuar politikisht.

Mendimi i qytetarëve për Parkun e Liqenit, Sheshin Skënderbej dhe

Ndërkohë tek ata që kanë mendim negativ lidhur me vlerësimin e punës së Bashkisë Tiranë lidhur me Parkun e Liqenit 2.9% janë votues të PS, 45.8% janë votues të PD dhe 19.7% janë të pa identifikuar politikisht.

65.7% e qytetarëve kanë mendim pozitiv për vlerësimin e punës së Bashkisë Tiranë lidhur me Pazarin e Ri. 21.7% e kryeqytetasve janë neutral për vlerësimin e punës së Bashkisë Tiranë lidhur me Pazarin e Ri. Ndërsa 11.9% e qytetarëve të Tiranës kanë mendim negativ për vlerësimin e punës së Bashkisë Tiranë lidhur me Pazarin e Ri.

Mendimi i qytetarëve për Parkun e Liqenit, Sheshin Skënderbej dhe

Tek ata që kanë mendim pozitiv për vlerësimin e punës së Bashkisë Tiranë lidhur me Pazarin e Ri 88.8% janë votues të PS, 30.8% janë votues të PD dhe 11% janë të pa identifikuar politikisht.

Ndërsa ata që kanë mendim negativ për vlerësimin e punës së Bashkisë Tiranë lidhur me Pazarin e Ri 1.6% janë votues të PS, 30.8% janë votues të PD dhe 11% janë të pa identifikuar politikisht.

Mendimi i qytetarëve për Parkun e Liqenit, Sheshin Skënderbej dhe

59.3% e kryeqytetasve kanë mendim pozitiv për vlerësimin e punës së Bashkisë Tiranë lidhur me Sheshin Skënderbej. 23.3% e qytetarëve janë neutral për vlerësimin e punës së Bashkisë Tiranë lidhur me Pazarin e Ri. Ndërkohë 17.1% e kryeqytetasve kanë mendim negativ për vlerësimin e punës së Bashkisë Tiranë lidhur me Pazarin e Ri.

Mendimi i qytetarëve për Parkun e Liqenit, Sheshin Skënderbej dhe

Tek ata që kanë mendim pozitiv për vlerësimin e punës së Bashkisë Tiranë lidhur me Pazarin e Ri, 84% janë votues të PS, 28.3% janë votues të PD dhe 46.6% janë të pa identifikuar politikisht.

Ndërkohë tek ata që kanë mendim negativ për vlerësimin e punës së Bashkisë Tiranë lidhur me Pazarin e Ri 4.7% janë votues të PS, 41.8% janë votues të PD dhe 15.2% janë të pa identifikuar politikisht./ Euronews Albania

Mendimi i qytetarëve për Parkun e Liqenit, Sheshin Skënderbej dhe

Mendimi i qytetarëve për Parkun e Liqenit, Sheshin Skënderbej dhe

Lajmet e fundit nga