LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Cilësitë që duhet të ketë kandidati ideal për të drejtuar Tiranën sipas qytetarëve

2023-02-24 23:05:54, Sociale CNA
Cilësitë që duhet të ketë kandidati ideal për
Foto ilustruese

Barometri në Euronews Albania ka pyetur qytetarët e Tiranës se çfarë cilësish duhet të ketë kandidati ideal për të drejtuar kryeqytetin.

· 36.6% e qytetarëve mendojnë se kandidati ideal është dikush që punon shumë për qytetin.

· 29.4% e qytetarëve mendojnë se kandidati ideal për Tiranën është një person i ndershëm dhe transparent.

· 29.1% e kryeqytetasve besojnë se kandidati ideal për Tiranën duhet të mbaj premtimet.

· 22.7% e qytetarëve të Tiranës thonë se kandidati ideal është ai që bashkëpunon me qytetarët.

· 12.9% e kryeqytetasve mendojnë se një kandidat ideal është nëse mendon për interesin e qytetarëve.

Cilësitë që duhet të ketë kandidati ideal për

· 10.6% e qytetarëve janë shprehur se shohin si kandidat ideal, njw individ që nuk është i korruptueshëm.

· 9.2% e qytetarëve të Tiranës mendojnë se një kandidat të jetë ideal duhet të jetë vizionar.

· 8.2% e kryeqytetasve mendojnë se kandidati ideal duhet të jetë i komunikueshëm.

· 5.6% e qytetarëve mendojnë se kandidati ideal për kryetar bashkie, duhet të jetë i kualifikuar.

· 4.3% e kryeqytetasve besojnë se kandidati ideal për kryetar bashkie duhet të jetë human.

· 2% e qytetarëve mendojnë se kandidati ideal duhet të ketë aftësi menaxhuese.

· 2% e qytetarëve mendojnë se, eksperienca e bën një kandidat ideal.

· 1.2% e kryeqytetasve mendojnë se kandidati ideal duhet të jetë bashkëkohor dhe 0.8% e qytetarëve mendojnë se kandidati ideal duhet të jetë politikan i fortë./ Euronews Albania

Lajmet e fundit nga