LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Fortune teller "breaks" Queen Elizabeth's birth chart/ What happens to King Charles is revealed

2022-09-30 22:15:00, Kosova & Bota CNA

Fortune teller "breaks" Queen Elizabeth's birth chart/ What

"As an astrologer, I have studied the birth chart of Queen Elizabeth II for many years. As the United Kingdom's longest serving royal monarch, she was a dominant force to be reckoned with, leaving behind a massive and unmatched legacy." - so begins Lisa Stardust's article for Womans Health

E lindur më 21 prill 1926 në orën 2:40 të mëngjesit në Mayfair, Angli, Mbretëresha ishte gati për rolin e saj si nëpunëse publike që nga lindja. Me diellin e Demit, hënën e Luanit dhe ngjitësin e Bricjapit, Mbretëresha Elizabeta II ishte e destinuar për madhështi që nga momenti i lindjes: dielli i Demit e bëri atë një udhëheqëse të dhembshur, të fuqishme dhe të fortë që qëndroi në këmbë, ndërsa hëna mbretërore e Luanit tregonte aftësia e saj për të marrë përgjegjësinë dhe për të udhëhequr një vend me një shpirt të mirë dhe me grusht të hekurt. Gjithashtu, ashendenti i saj Bricjapi tregoi një person me një sasi të jashtëzakonshme qëndrueshmërie, i cili (me fjalë për fjalë) kishte lindur për të qenë një figurë autoriteti në jetë.

Me një vështrim më të thellë në grafikun e saj të lindjes, ne shohim se Saturni i saj i lindjes - një planet i komandës dhe kontrollit që është sunduesi i ngjitjes së saj në Bricjap - ishte në Mesdheun e saj ose shtëpinë e 10-të, një pjesë e grafikut që lidhet me qëndrimin publik. dhe karrierën. Prania e Saturnit në Mesdheun e saj nënkuptonte që ajo hyri në peizazhin politik dhe publik që në moshë të re. Ishte fati i saj të ishte lider dhe të merrte pjesë në ndryshimin e botës. Si mbretëreshë, ajo e vuri botën përpara nevojave të saj, gjë që nuk është detyrë e lehtë. Por, duke qenë se planeti i veprimit Marsi dhe filozofi global Jupiteri ndodheshin në ngjitjen e saj, ajo nuk do ta kishte pasur ndryshe.

Pra, ku qëndrojnë gjërat tani që djali i saj, Mbreti Charles III , është ngjitur në fron? 

Epo, analizimi i grafikut të tij të lindjes mund të zbulojë se si ai do të sundojë Britaninë dhe çfarë do të thotë kjo për të ardhmen.

Charles lindi më 14 nëntor 1948 në orën 21:14 në Londër, Angli, me një tabelë të ngjashme me atë të Elizabeth-ai ka një diell Akrepi, hënë Demi dhe ngjitës të Luanit. Hëna e tij, e cila përfaqëson emocionet dhe nënën e dikujt (është e rëndësishme të theksohet se dielli i Mbretëreshës ishte në Demi, kështu që ai do t'i përmbahet vërtet përmbushjes së qëllimeve dhe shpresave të saj), ndodhet në majë të Mesdheut të tij. Kjo do të thotë se ai do të zgjedhë të udhëheqë me shembullin e Mbretëreshës Elizabeth II, për faktin se ajo e frymëzoi shumë kuptimin e tij për botën dhe i mësoi atij se si të ishte diplomatik në politikë. Jo vetëm kaq, por me Saturnin e Mbretëreshës në lidhje me diellin e tij, ai do të praktikojë gjithçka që ajo i ka predikuar gjatë gjithë viteve.

Paralajmërimi është se ne mund të presim që Mbreti Charles III të jetë edhe më privat se nëna e tij, pasi sundimtari planetar i ngjitjes së tij në Luan, që është dielli në Akrep, ndodhet në sektorin privat dhe shtëpiak të grafikut të tij. Mund të presim që ai të marrë të gjitha detyrat e tij publike, por jo të ndajë histori intime apo të lidhet me botën për çështjet e tij personale.

Mbreti i ri ka gjithashtu Plutonin në ngjitjen e tij, i cili sheshon diellin dhe hënën e tij. Kjo mund të nënkuptojë që ai dëshiron të shkëputet nga traditat e vjetruara dhe të krijojë një gjykatë më mendjehapur. Në fund të fundit, Plutoni është një planet që dihet se bën ndryshime në mënyrë që të mbajë strukturat të përditësuara me mënyrat moderne të të menduarit.

The legacy that the Queen will leave behind with her country is a grand one: Since 1952, she has helped her country evolve throughout the years. And if we look at Charles' chart, one thing is certain - the young King will not despise his mother's legacy./ CNA.al

Lajmet e fundit nga