LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

KPA bëhet qesharake/ Denoncimi për punësime nepotike e korrupsion

9 Dhjetor 2023, 10:08, Denoncim CNA

KPA bëhet qesharake/ Denoncimi për punësime nepotike e korrupsion

Artur Mamadhaj ekspert investimesh dhe pasurish i cili ka mbajtur poste të rëndësishme në shtet ka denoncuar se nuk është pranuar nga Komiteti Ad Hoc, pranë Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, për pozicionin "Drejtor i Drejtorisë Ekonomike dhe Shërbimeve Mbështetëse".

Në një njoftim të dërguar atij thuhet se shkak për skualifikimin është mungesa e eksperiencës si drejtues. 

“Ju njoftojmë se Komiteti Ad Hoc, pranë Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, pasi shqyrtoi dokumentacionin e paraqitur nga ana juaj për pozicionin "Drejtor i Drejtorisë Ekonomike dhe Shërbimeve Mbështetëse", ka vendosur t’iu skualifikojë për mungesë eksperience si drejtues. Duke ju falënderuar,  Kolegji i Posaçëm i Apelimit.”, është përgjigja që Mamadhaj ka marrë për pozicionin në fjalë.

Mamadhja në të vërtetë ka mbajtur poste të ndryshme në administratën shtetërore si për shembull Drejtor i Drejtorisë së Auditimit të Brendshëm.

Komisioni mund t’i jepte mijëra arsye të tjera por ky lloj argumenti nuk ekziston për shkak të pozicioneve që ka mbajtur.

Artur Mamadhaj pasi ka marrë përgjigjen e ka akuzuar institucionin në fjalë për punwsime nepotike, qoka, dhe korrupsion pa meritë pa vlerë.

KPA bëhet qesharake/ Denoncimi për punësime nepotike e korrupsion
Artur Mamadhaj

“Unë ju akuzoj dhe do ju denoncoj publikisht në media dhe në drejtësi për konkurse punesime nepotike, qoka, dhe korrupsion pa meritë pa vlerë! Jam Shumë  i revoltuar  dhe i fyer nga Ju, për trajtimin jo ligjor dhe korrtekt ! Por unë kam një diferencë  me ju unë  jam i vetuar dhe kontrolluar nga shteti ju jo! Karma vepron!  Ligji po.! Do ju denoncoj media, kuvend , kontroll shtetit, kudo,kudio,kudo!  Nuk guxon kush të tallet me investimin tim të jetës për shtetin me kortektesë dhe ndershmëri  një jetë në drejtësi me drejtori auditi model.  Dy titullarët tuaj unë i kam audiruar si Sokol Comon dhe Sekretaren e Përgjithshme! “, thotë ai./ CNA

Lajmet e fundit nga